Na mejdanu to pořádně žilo a o zábavu nebyla nouze. Večerem provázela herečka Bára Mottlová. Přítomným hostům zazpívala také Kateřina Mátlová a do varu je pak dostal Jan Bendig. Jen co začal zpívat, hned se všichni zvedli a tančili, včetně statné moderátorky Anety Christovové. Ta si jako provokaci vzala průhlednou blůzu a růžové kraťasy. 

Se svou kolegyní Vlaďkou Pirichovou pak na parketu předvedly vtipnou show. V mezičase zazpíval také Jarek Šimek či hvězda reality show Renato Salerno

Pak už ale mezi známé tváře vběhl fešný hasič, ve kterém mnozí poznali finalistu loňského ročníku Muž roku 2022 Jana Balšána. Na nic nečekal a začal odhazovat svršky a na parket si vytáhl moderátorku Vlaďku Pirichovou. Povalil ji na zem a předváděl s ní různé erotické polohy. Jak se styděla, červenala se až za ušima. 

Když odhodil vestu, vrhnul se na houslistku Markétu Muzikářovou. Té zase naplácal na zadek, i ona sama se poplácala. A na závěr si pořádně vychutnal herečku Báru Fišerovou, která „odnesla" samotný vrchol striptýzu. 

Balšán vzal její ruku do svých a zajel hluboko do trenek, až Fišerové málem vypadly oči z důlků. S její pomocí se pak vysvlékl donaha a přiměl ji, ať si sáhne. Bára třeštila oči a smála se, až se v pase lámala. Na závěr si dali ještě taneček tělo na tělo a pak už se striptér rozloučil a běžel se opět obléknout do civilu. Na takový zážitek herečka jistě jen tak nezapomene. 

Video
Video se připravuje ...

Bára Fišerová o konci Modrého kódu: Konec seriálu jsem obrečela! David Turek

Fotogalerie
28 fotografií