Manželka prezidenta na akci dorazila v rudých šatech a večer zahájila slavnostním projevem. „Je mi ctí být dnes s vámi na 13. ročníku galavečeře Happy Hearts. Je to akce, která překračuje hranice a spojuje nás,“ uvedla Pavlová. „Děkuji všem, kteří se podílejí na tomto skvělém projektu. Vaše neúnavná práce a oddanost filantropii přináší naději a změnu do životů mnoha lidí,“ dodala na adresu Němcové.

„Happy Hearts považuji za příklad, jak mohou ženy využít svá spojenectví k šíření lásky, moudrosti, empatie a pomoci, a být tak inspirací nejen ženám,“ prohlásila také ve svém projevu Eva Pavlová, která cenou nazvanou Srdce ze zlata ocenila zakladatelku Zásilkovny Simonu Kijonkovou. „Někde jsem četla, že jen takové lidské společenství bude mít cenu a vytrvá, když každý pro něj vykoná o trochu více, než musí,“ uvedla Pavlová.

Po luxusní večeři, na níž se podávala grilovaná chobotnice s pálivou omáčkou, stařená svíčková na ohni a pila nejdražší vína, se hosté pustili do dražby. Němcová pozvala také řadu přátel – modela Jana Doseděla, herečku Hanu Vagnerovou či Simonu Krainovou.

Petra Němcová by měla nyní odjet se svým americkým mužem Benjaminem Larretchem a synem Bodhem do rodné Karviné, kde chce navštívit rodiče.

Fotogalerie
39 fotografií