První dáma na akci dorazila v rudých šatech a večer zahájila slavnostním projevem. „Je mi ctí být dnes s vámi na 13. ročníku galavečeře Happy Hearts. Je to akce, která překračuje hranice a spojuje nás," uvedla Pavlová. „Děkuji všem, kteří se podílejí na tomto skvělém projektu. Vaše neúnavná práce a oddanost filantropii přináší naději a změnu do životů mnoha lidí," dodala na adresu Němcové a jejích hostů, kteří se po luxusní večeři, na níž se podávala grilovaná chobotnice s pálivou omáčkou, stařená svíčková na ohni a pila se nejdražší vína, pustili do dražby.

A na ní létaly miliony. „Každý, kdo vydražil položku alespoň za padesát tisíc Eur ( cca 1 250 000 Kč - pozn.red.), dostal od Petry polibek na ústa," prozradil Blesku jeden z hostů s tím, že vysoké sumy jen lítaly. Finanční výtěžek akce bude teprve zveřejněn, ale jistě se bude pohybovat v řádu vysokých milionů.

Němcová večer trávila ve společnosti svého manžela, který ji v Praze doprovází, či španělské topmodelky Blancy Padillyové, která je světovou tváří Givenchy nebo Dolce a Gabbana, nebo svých českých přátel. Mimo Doseděla, s nímž se přátelí dlouhá léta, třeba s Vagnerovou. S manželem dorazila také Simona Krainová (50).

Fotogalerie
10 fotografií