Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nejpůsobivější róby letošních Oscarů: Odhalená ňadra, rozparky a české krásky!

/
  • Jak vypadaly nejpůsobivější oscarové róby?
    Aktualizováno - 14. března 2023 ● 09:06
    13. března 2023 ● 14:20

    V noci z neděle na pondělí se v Los Angeles konalo slavnostní udílení cen Oscar, na které se sjeli herci a herečky z celého světa. Jeden z nejprestižnějších a nejočekávanějších večerů v showbyznysu každoročně přitáhl pozornost diváků i médií z celého světa... a to nejenom díky oceněným filmům.

    Jedním z nejzajímavějších aspektů hvězdného večera byla samozřejmě móda. Slavné krásky se předváděly na červeném koberci ve více či méně zajímavých outfitech. Některé z nich se držely tradiční elegance a luxusu, jiné sáhly po neobvyklých střizích a barevných kombinacích.

     

    Pojďme se společně podívat na několik rób, které rozhodně zaujaly... ať už v pozitivním, nebo v negativním slova smyslu. A pozor, na červeném koberci, ať už přímo na předávání cen, ale i na následných několika party po skončení slavnostní akce, se objevily i tři slavné české modelky! 

  • 1.

    Ashley Grahamová (35), modelka

    Slavná plus size modelka Ashley Grahamová byla nepřehlédnutelná. Nejenom díky své výšce a výrazným křivkám, ale i pro šaty s výraznými prostřihy na bocích a na bříšku, kvůli obrovskému výstřihu... ale i pro „křídla“, které jí dělaly zajímavě řešené rukávy.

  • 2.

    Zoe Saldanová (44), herečka

    Hvězda Avatara Zoe Saldanová zvolila bílou průsvitnou róbu, ve které vypadala křehce a nevinně. Přesto však byla kritizována, že její šaty připomínají noční košili nebo negližé...

  • 3.

    Michelle Williamsová (42), herečka

    Na bílou vsadila i herečka Michelle Williamsová, plavovláska, kterou v devadesátých letech proslavila hlavní role v seriálu Dawsonův svět. V šatech posetých kamínky, které doplnila krásným náhrdelníkem, vypadala trochu jako Elsa z Ledového království.

     

  • 4.

    Melissa McCarthyová (52), herečka

    Oproti tomu Melissa McCarthyová, která co nevidět zazáří ve filmové adaptaci disneyovky Malá mořská víla, kde jí byl svěřen part zlé čarodějnice Uršuly, v rudé barvě působila hřmotně. Šaty s obrovskou, nařasenou sukní jí zbytečně přidávaly na objemu.

  • 5.

    Rooney Maraová (37), herečka

    Rooney Maraová je zase důkazem toho, že ani štíhlá postava není zárukou toho, že budete na červeném koberci vypadat dobře. Bledá herečka zvolila šaty ve střihu připomínající devatenácté století. Tento dojem se umocnil ještě více na party po Oscarech, kdy k němu oblékla kratičký červený kabátek s dlouhými šosy...

  • 6.

    Nicole Kidmanová (55), herečka

    Přestože byla Nicole Kidmanová oslnivá a volbou svých šatů rozhodně nesáhla vedle, i tak se dočkala kritiky. Jí byl pro změnu vyčítán „přebotoxovaný“ vzhled a skutečnost, že pro všechny plastiky byla sotva schopná úsměvu. Nicméně její skutečný věk by jí rozhodně nikdo netipoval...

  • 7.

    Lady Gaga (36), zpěvačka

    Slavná provokatérka Stefani Joanne Angelina Germanottová alias Lady Gaga byla tentokrát až nečekaně umírněná. Svou odvážnou róbou od značky Versace se možná nechala inspirovat u seriálového idolu mládeže, tedy Wednesday. Gothický look jí slušel... a zaujala i špičatými ňadry.

  • 8.

    Halle Berryová (56), herečka

    Andělskou vizáž pro slavnostní večer zvolila i Halle Berryová. Bílé šaty měly hodně vysoké rozparky, a když se správně rozpohybovaly, vytvářely skutečně působivý design. Halle tak dokázala, že stále strčí do kapsy i herečky o generaci mladší...

  • 9.

    Salma Hayeková (56), herečka

    To samé ostatně platí i pro její vrstevnici Salmu Hayekovou, která svým vzhledem úspěšně vzdoruje času, a na rozdíl od Nicole Kidmanové u toho vůbec nevypadá uměle. Naopak se pyšní tváří i tělem třicítky. Že by někde objevila pověstný pramen mládí?

  • 10.

    Florence Pughová (27), herečka

    Florence Pughová patří mezi nejslibnější herecké objevy posledních pár let a dnes a denně dokazuje, že blízký je jí i svět módy. Nebojí se experimentovat – však koho by napadlo vynést splývavou róbu s nadýchanými rukávy, dekolt, z něhož div nevypadávají ňadra, a pod to černé kraťasy?

  • 11.

    Elizabeth Banksová (49), herečka

    Herečka Elizabeth Banksová vsadila na černobílé vrstvené šaty, které byly na jednom rameni a jednom boku naddimenzované, a s dlouhou vlečkou – a rozhodně se jí podařilo na sebe upoutat pozornost. Zda pozitivně, nebo negativně, to necháme na vás...

  • 12.

    Eva Longoria (47), herečka

    Eva Longoria, bývalá modelka a herečka známá především z amerického seriálu Zoufalé manželky, nezklamala. Vsadila na zatraceně velký dekolt, který jí sahal téměř až k pupíku.

  • 13.

    Petra Němcová (43), modelka

    Zda se modelka Petra Němcová účastnila samotného předávání cen, to nevíme. Ale zato víme, že si nenechala ujít jednu z party po skončení akce – konkrétně tu, kterou pořádal zpěvák Elton John (75). V zelených šatech vypadala tato rodačka z Karviné jako víla.

  • 14.

    Heidi Klumová (49), modelka

    Večírek Vanity Fair si zase nenechala ujít modelka Heidi Klumová, jíž dělal doprovod její „koloušek“ manžel, hudebník Tom Kaulitz (33). Róbu pro tuto příležitost zvolila skutečně pozoruhodnou – zejména kvůli obřím rukávům.

  • 15.

    Hunter Schaferová (24), herečka

    Věřili byste tomu, že Hunter Schaferová, americká modelka, herečka a aktivistka za práva LGBT+, přišla na svět jako muž? My rozhodně ne. V minimalistickém outfitu dala hvězda seriálu Euforie na odiv svá silikonová ňadra, překrytá jenom „pírkem“. Odvahu jí rozhodně nelze upřít!

  • 16.

    Karolína Kurková (39), modelka

    Na večírku nemohla chybět ani Karolína Kurková, kráska původem z Děčína, která se pyšní nejdelšíma nohama. A také je v zelených šatičkách pyšně předvedla v jejich (téměř) celé kráse. Model připomínající sako s velikou mašlí jí dokonale sedl.

  • 17.

    Eva Herzigová (50), modelka

    Před několika málo dny oslavila kulatou padesátku, ale rozhodně na to nevypadá. Eva Herzigové v lesklých šatičkách odhalila nožku i hrudník, aniž by působila nějak lacině. Hvězdnému, bezesporu hollywoodskému looku pak přidala i vhodná volba líčení a účes.

  • 18.

    Becky G (26), zpěvačka

    Becky G, vlastním jménem Rebbeca Marie Gomezová, americká zpěvačka, rapperka, herečka a tanečnice, dorazila na večírek ve stříbrné róbě s kapucí, která na první pohled vypadala relativně cudně – tedy až na ten rozparek. Zboku však byla vidět její ňadra...

  • 19.

    Galerie

    Na další zajímavé outfity se můžete podívat do naší galerie, kde se to krásnými ženami, působivými róbami a také muži, kteří se nebojí v oblasti módy trochu zariskovat.

    Video
    Video se připravuje ...

    Kdo a co vynesl na Oscary? Zářily Kidmanová, Weaverová i Berryová Reuters

    Fotogalerie
    178 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy