Brazilsko-britská televizní hvězda Jessica Alvesová se proslavila už pod svou rodnou identitou jako Rodrigo. V lednu roku 2020 ovšem veřejně oznámila, že je trans, a od té doby urazila obrovský kus cesty. 

Vaginoplastika v Bangkoku

Dnes má Jessica zcela nové tělo, které je výsledkem desítek plastických operací a bezpočtu hodin pod rukama plastických chirurgů. Obrovskou změnou pro ni byla například vaginoplastika, kterou podstoupila v únoru roku 2021 v Bangkoku. „Je skoro identická jako biologická vagina. Chová se stejně, je elastická a sama se lubrikuje,“ pochvalovala si po operaci v pořadu This Morning.

Po operaci se na exponovanou blondýnu slétla řada podivínů, kteří ji zasypávali dotazy na její nové tělo. Jessica se ale neurazila, nýbrž se rozhodla z nového zájmu něco vytěžit. Založila si profil na OnlyFans a všem, kdo ji chtějí vidět, prodává své lechtivé fotky za peníze. 

Ukázala vulvu

Menší ochutnávky pravidelně zveřejňuje i zdarma, aby navnadila nové zákazníky. A to také udělala i nyní – tentokrát však zašla ještě dál, než jsme u ní zvyklí... 

Nechala se totiž nafotit v sexy kompletu, jehož kalhotky rozkrok prakticky vůbec nezakrývaly. Milovnice plastik si navíc kalhotky stáhla na stranu tak provokativně, že novou vulvu ukázala téměř celou. 

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
103 fotografií