Brazilsko-britská moderátorka a hvězda několika reality show Jessica Alvesová je sice dnes „oživlou Barbie“, není tomu ale tak dlouho, co ji média i fanoušci titulovali jako „oživlého Kena“ jménem Rodrigo. Jenže kde ty loňské sněhy jsou! Po mnoha plastických operacích je Jessica dnes už skutečně k nepoznání a své nové, ženské tělo si patřičně užívá. A užívají si ho i její příznivci, co jsou ochotni jí platit nemalou částku na platformě OnlyFans, kde se to hemží lechtivým obsahem. A Jessica samozřejmě nezůstává pozadu.

Aktuálně například prostřednictvím instastories sdílela zákulisní videa z neskutečně žhavého focení - silikonem vyztužená plavovláska pózovala například v tělovém prádle s červenými krajkami, pokrytá diamanty, anebo dokonce jenom v riflových kalhotkách, s červenými terčíky s bodci jako vosí žihadla připevněnými na bradavkách, což byl outfit jako vypůjčený ze strip baru. Dramaticky nalíčená Jessica však byla podle všeho ve svém živlu a před fotoaparátem se jaksepatří nakrucovala... Za tenhle materiál její oddaní nejspíš dají i to poslední, co mají!

VIDEO: Jak tom byl umělý „Ken“ Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze?

Video
Video se připravuje ...

Jak tom byl umělý "Ken" Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Nikoho nejspíš nepřekvapí, že je právě OnlyFans teď jedním ze zdrojů Jessičiných příjmů. Krátce poté, co si zde založila účet, prý hned vydělala více než milion liber (bezmála 30 milionů korun). Její hlavní příjem jde ovšem z nemovitostí. Zdědila několik bytů v Puerto Banús, v Nueva Andalucia, jihozápadně od španělské Marbelly, které pronajímá turistům. Díky tomu má nejenom dost peněz na plastiky, s nimiž rozhodně nekončí, ale i na život na vysoké noze... Na ty nejpikantnější Jessičiny záběry se každopádně můžete podívat do naší galerie!

Fotogalerie
199 fotografií