Moderátorka, podnikatelka a hvězda několika reality show Jessica Alvesová v poslední době září štěstím jako nikdy předtím. Alvesová v roce 2020 oznámila, že je ve skutečnosti ženou, prošla změnou pohlaví a na počátku roku 2021 si nechala operativně změnit i pohlavní orgány. 

Od té doby z ní září sebevědomí a svůj instagram pravidelně zaplavuje snímky svého nového těla. Nedávno se obrátila i na platformu OnlyFans, na které mohou uživatelé za pravidelný poplatek sledovat určité tvůrce obsahu. Platforma je většinou využívána pro sdílení lechtivých fotek. 

Ke stejnému účelu ji využila i Alvesová. Ta svým platícím přispěvatelům pravidelně ukazuje svůdné snímky a neváhá jít ani kompletně do naha. To ale prý nedělala vždycky zcela dobrovolně. „Cítila jsem se pod tlakem. Muže i ženy zajímalo, co mám pod šaty,“ svěřila se v rozhovoru pro MailOnline

„Díky nahotě mě lidé přijímají jako ženu, a já si potvrzuji, že každá operace vyšla perfektně, a že jsem žena,“ popsala. Její úspěch na OnlyFans je přitom značný: nedávno si vydělala první milion liber, tedy necelých třicet milionů korun. 

„Denně jsem dostávala zprávy a e-maily od fanoušků, ve kterých mě žádali, ať si udělám profil na OnlyFans, ale nikdy by mě nenapadlo, že si tam vydělám takové peníze. Teď mám velmi rychle první milion a je to velmi lichotivé,“ pochvaluje si. 

Podle Alvesové se někteří fanoušci ptají například na tipy ohledně plastických operací nebo make-upu, jiní zase žebrají o sprostá videa. „Pracuji na svém obsahu, najímám si profesionální fotografy, kteří se specializují na ženské akty pro časopisy, jako je Playboy. Chci dát svým fanouškům to nejlepší,“ svěřila se. Ačkoli do svých snímků dost investuje, stále se jí to pořádně vyplácí. 

Její ženství je nicméně stále citlivé téma, protože se dlouho svou identitu snažila potlačit. „Trvalo mi 36 let, než jsem se dostala k tranzici. Nikdy jsem si nepřipadala krásná, sexy nebo smyslná. Teď se za mnou muži otáčejí a je to skvělé pro moje ego,“ uvedla a dodala, že ten pravý je ale bohužel stále v nedohlednu. 

VIDEO: Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
318 fotografií