Narodila se jako Rodrigo Alves, nikdy ale se svým tělem nebyla úplně spokojená. Po dovršení dospělosti se vrhla na nejrůznější úpravy a plastické operace s nadějí, že jí pak v její kůži bude lépe. Postupně podstupovala jednu za druhou, až se jí začalo říkat „živý Ken“. 

Ani jako Ken ale nebyla spokojená. Něco zkrátka pořád nehrálo! Přidala blond vlasy, nechala si odstranit žebra pro užší pas, nasadila korzet, výplně do rtů... A čím dál tím víc připomínala spíše ženu.

V lednu 2020 pak živý Ken oznámil, že se ve skutečnosti cítí být ženou a že od nynějška plánuje žít jako Jessica. Začátky byly samozřejmě těžké, nakonec ale tranzice dopadla úspěšně a Jessica je dnes skutečně ženou. Nechala si vymodelovat dokonce i vagínu, kterou už prý také náležitě ozkoušela. 

Protože je Alvesová veřejně známá osobnost, snesla se na ni po změně pohlaví řada všetečných dotazů a celá řada zvědavců měla nejapné poznámky, jak teď tedy vlastně vypadá její tělo. Podnikavá žena to uchopila po svém a zřídila si účet na OnlyFans, kde za peníze prodává své obnažené fotografie. 

Právě focení sexy fotek se nakonec stalo pro Alvesovou nečekaným živobytím. Pózovat a hrát si se svou feminní stránkou ji začalo velmi bavit a navíc si tak vydělá pořádný balík! Za poslední rok do sebe také náležitě investovala (i když její proměny jsou často barterem pro kliniky plastické chirirgie) a pořídila si mimo jiné nový zadek, se kterým ale měla nemilé problémy. Také v lásce se jí tolik nedařilo, když od ní utekl milenec. Jak bude příběh tého neobvyklé dámy pokračovat, je zvědavý celý svět.

VIDEO: Živý Ken, současná Barbie, litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
401 fotografií