Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nestydatý rok 2022! Tyhle krásky kašlou na podprsenku

/
  • Které slavné krásky se letos nebály ukázat obnažené poprsí?
    31. prosince 2022 ● 10:00

    Ani letos nebyla o „nestydy“ nouze! Aktuální trendy praví, že ukázat tu a tam obnažené poprsí je in, a tak leckteré slavné dámy odložily podprsenky. Na společenských akcích se to ňadry všech tvarů a velikostí jen hemžilo!

  • 1.

    Nicole Petrieová

    Modelka známá z časopisu Sports Illustrated Nicole Petrieová na párty časopisu Maxim Hot 100 v Miami Beach na Floridě skutečně zazářila. Oblékla si jen třpytivé, zcela průhledné minišaty, pod kterými měla jen černé kalhotky. V hlavní roli perfektní postava!

  • 2.

    Shannon a Shannade Clermontovy

    Nestydatá dvojčata Shannon a Shannade Clermontovy (28) dorazila na párty časopisu Vogue v New Yorku v oblečcích, které by se neztratily ve filmech pro dospělé. Dívat se jim do očí muselo být opravdu těžké...

  • 3.

    Emma Rose Legerová

    Milovnicí podprsenek není ani Emma Rose Legerová (26). Módní influencerka a modelka si během newyorského týdne módy vyšla do ulic metropole ve zcela růžových minišatech, pod kterými měla jen vysoce vykrojené bílé kalhotky.

  • 4.

    Bella Hadidová

    Modelka Bella Hadidová (26) se na veřejnosti už mnohokrát objevila v odvážných outfitech a jinak tomu nebylo ani letos. Na módní přehlídce značky Coperni pro sezónu podzim-zima 2022/2023 se v rámci pařížského Fashion Weeku letos v březnu objevila v šatech, které zcela odhalovaly její ňadra. 

  • 5.

    Britney Spearsová

    Zpátky se nedržela ani známá „nestyda“ Britney Spearsová (41). Během letošního roku se na svých sociálních sítích mnohokrát ukázala zcela nahá, nebo „jen“ nahoře bez... Je jasné, že podprsenky mezi její nejoblíbenější části oděvu nepatří. 

  • 6.

    Jessica Alvesová

    Britsko-brazilská televizní hvězda Jessica Alvesová (39) za svá ňadra dala nemalé peníze, a tak není divu, že je často a ráda ukazuje světu. Letos je opět předvedla hned několikrát. To jsou melouny!

  • 7.

    Bella Thorneová

    Někdejší dětská hvězda Bella Thorneová (25) se letos blýskla ve skutečně originálních „nahých“ šatech. Tento model ale nestydatě pouze vypadal. Tělesné partie, které ukazuje, jsou pouze nakreslené!

    Bella Thorne na speciální premiéře filmu Morbius pro fanoušky
    Autor: profimedia.cz

  • 8.

    Angelina Jolie

    Hollywoodská hvězda Angelina Jolie Pittová (47) se v poslední době drží spíše v ústraní. I tak ale předvedla své gigantické silikony, když si pod černé tílko nevzala podprsenku. Toho si nešlo nevšimnout; skoro se totiž zdá, že ňadra začínají být větší, než ona sama.

  • 9.

    Saweetie

    Rapperka Saweetie, vlastním jménem Diamanté Quiava Valentin Harperová (29), je na své vnady také náležitě hrdá. Na akce i letos hned několikrát zvolila outfity, které veškerou pozornost přitáhly právě na ňadra. Hudebnice se zřejmě řídí heslem „když to máš, tak to ukaž!“

  • 10.

    Chiara Ferragniová

    V rámci pařížského týdne módy se na přehlídce Schiaparelli objevila i módní bloggerka Chiara Ferragniová (35). Ta sice podprsenku nechala doma, bradavky si ale zakryla zlatými kolečky.

  • 11.

    Rihanna

    Rihanna (34) za svou kariéru už moc dobře ví, že jsou některé materiály po ozáření bleskem najednou průhledné. Když proto se svým partnerem ASAP Rockym (34) vyrazila v Miami na rande, ňadra si raději zakrývala rukou.

  • 12.

    Rita Ora

    Zpěvačka Rita Ora (32) si zaprovokovala ještě v prosinci. Navzdory chladným teplotám dorazila na narozeninový večírek v Londýně v béžovém síťovaném modelu, který ukazoval úplně všechno. 

  • 13.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte v galerii pod článkem.

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Povislou kůži musí odřezat! Charlotte Štiková zhubla už 40 kilo, zůstaly jen obří vnady Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    52 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 15

Uživatel_5408750: Být nahý je normální, člověk aspoň ví do čeho jde

(01. 01. 2023 21:55)

rudy_hnis: Jessica Alvesová je přeoperovaný chlap. Předtím měl plastiky jako Ken, současná podoba má být Barbie.

(01. 01. 2023 21:44)

Rooza: Fuj, fuj, fuj. Nechutný, odporný, chce se mi zvracet. A všechny tyhle k..dy budou vždycky kvičet cosi o obtěžování. Pche, zbožný přání, aby si jich normální chlap vůbec všiml!
Co se to s lidmi děje?
Chce se mi brečet...

(01. 01. 2023 14:54)

diskutujici: Tohl eby mělo skončit v první línii na frontě.

(01. 01. 2023 10:12)

dana lattova: Mate pravdu tyhle dnesni blbky jsou tak odporne,vulgarni, bez jakéhokoli studu a slusnosti, že odrazuji muže aby se všeobecně o ženy seriozne zajimali. Tyhle opuchle matrace se rozhodí vsude a všem každému, jenom aby měli reklamu. Jsou k 🤮🤮🤮💩💩💩

(01. 01. 2023 09:52)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy