Bouřlivák Leo Beránek starší patří mezi karlovarské festivalové stálice. Podnikatel a otec odsouzeného rappera Lea Beránka mladšího opět přivezl i svou mladičkou Kateřinu (23), kterou loni ve Vegas pojal za manželku. 

Striptýz před fotografy

Fotografové Blesku narazili na ovíněný manželský pár v neděli v noci, když si to štrádovali z Puppu kolem VIP Becher's Baru. Společnost jim dělali ještě kamarád a kamarádka. 

Jakmile partička zaznamenala fotografy, rozsvítila se jim očička a manželé se rozhodli, že předvedou pořádnou show. Začali společně pózovat, dělat různé obličeje a Beránkův kamarád dokonce předvedl částečný striptýz, když si vyhrnul tričko až nad prsa. Mladičká Katka se mezitím střídavě tiskla ke všem přítomným a vyplazovala jazyk. 

Slabý čajíček

Oproti tomu, co »Gucci man« Beránek předváděl v minulých letech, bylo ovšem nedělní extempore jen slabý čajíček. Loni i předloni byl podnikatel tak „na kaši“, že vůbec nedokázal fungovat. Katka ho tehdy musela táhnout doslova na zádech a křičela na něj, jaká je to ostuda. 

Syn mezitím sedí ve vězení

Zatímco si podnikatel užívá na plné obrátky, jeho syn mezitím sedí ve vězení. Letos si „kroutí“ poslední rok ze šestiletého trestu, který mu soudce vyměřil v roce 2018 – kvůli hned dvěma napadením během pěti dnů. U soudu se vymlouval, že mu prý noha „vykopla sama“. 

Není to přitom poprvé, co Leo mladší skončil za mřížemi... Za napadení si šel na rok sednout už v roce 2013. Táta nad Leem nicméně hůl nezlomil... Ve vězení ho pravidelně navštěvuje a už se nemůže dočkat jeho propuštění. 

Sex v reality show

Rapper se vedle ne příliš úspěšné hudební kariéry proslavil i svou účastí v reality show Hotel Paradise. Tam diváky zaujal například nahotou či sexem s Nelou Slovákovou (33). Bouřlivák je zjevně po tátovi!

Video
Video se připravuje ...

Leo Beránek se do bitky před Roxy v Praze příliš nezapojil. Policie ČR

Fotogalerie
79 fotografií