Herečka a zpěvačka se loni po deseti letech rozešla s o 19 let mladším Václavem Pleskou (44). Zlomené srdce si léčila dobrodružnou cestou do Indie, žádnou další lásku ale od té doby veřejně nepřiznala. Až nyní ve Varech vyvedla nový mužský doprovod a na první pohled měli k sobě opravdu blízko. Navíc to není poprvé, co se spolu objevili ve společnosti.

Kamarád taky rád

Podle zjištění deníku Aha! se jedná o hudebníka Zdeňka, kamaráda, s nímž Světlana pracuje na společném projektu. Fotoreportéři Aha! je ve Varech zachytili v úterý večer kousek od stanu Campari. Zdeněk a Světlana kráčeli vedle sebe, jakmile ale spatřili fotoaparáty, začal se hereččin společník nervózně ošívat a na tváři se mu objevil lehký úlek. Pokračovali nicméně v cestě festivalovým areálem hotelu Thermal a on jí ukazoval cosi v mobilu. Po chvíli se ovšem situace opakovala a společník se choval až téměř ustrašeně. „Jé, já jsem jenom doprovod!“ zdůrazňoval nervózně fotografům. Neustále se otáčel a rozhlížel kolem sebe.

Noční schovávaná

O žádné náhodné seznámení či setkání se starým známým ale zřejmě nešlo. Oba totiž bez okolků pili z jedné sklenice – a zdá se tedy, že mezi nimi jistá intimita přece jen bude. Ani s přibývající noční hodinou a alkoholem v krvi ale muzikant nervozitu neztrácel. Navzdory tomu, že slunko už večer rozhodně nesvítilo, skryl svoje oči za sluneční brýle a snažil se schovat pod jednu z palem.

I když mu celá situace byla zjevně nepříjemná, Nálepkovou na místě samotnou nenechal a statečně s ní vydržel až do chvíle, kdy se s ním rozhodla odejít. Nejprve se snažili ulovit jedno z festivalových aut, to se jim ale nepodařilo. Nakonec prošli autorampou za hotelem Thermal, sehnali si taxík a zmizeli spolu do noci.

Video
Video se připravuje ...

Zpackaná oslava »60« Světlany Nálepkové: Covid odehnal hosty! A dárek v krabici od drogerie Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií