Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Divoké svátky ve Varech: Víno, vysoké rozparky i chybějící kalhotky!

/
  • Karlovarských párty bylo o svátcích požehnaně.
    7. července 2023 ● 05:00

    Potemnělé kinosály v Karlových Varech rozhodně nelákají slavné tváře tolik jako večírky na kolonádě. Často je i několik párty najednou, což slibuje velkou koncentraci herců, zpěváků, modelek i miliardářů. Reportérský tým Blesku u toho pochopitelně nemůže chybět a přináší zprávy, kde se co šustlo tam, kam se běžní smrtelníci nedostanou...

  • 1.

    Pomerančová Barbie a Dominika Mesarošová

    Jedinečnou atmosféru a skleničku prosecca sliboval stánek na módní přehlídce, kde se kromě šumivých vín nabízel osvěžující aperol. Do jeho barvy některé dámy sladily i své modely, jako třeba sexbomba Dominika Mesarošová (37) nebo silikonem vyztužená a mnoha plastickými operacemi vylepšená »česká Barbie« Gabriela Jiráčková (23), která připomínala šťavnatý pomeranč.

  • 2.

    Olga Lounová a Langoš

    Zpěvačka Olga Lounová (42) přišla i se svým hokejovým trenérem Honzou a jejich osmiměsíční dcerkou Arianne. A celí rozjaření dorazili i herečtí manželé Adéla Gondíková (49) a Jiří Langmajer (57), kteří do Varů, kde včera oslavili 4. výročí svatby, přifrčeli krásně opálení z rodinné dovolené u moře.

  • 3.

    Hejda uložil Zorku do postele a... Po kolonádě se vedl s blondýnou!

    Manželé Míra (39) a Zorka (33) Hejdovi vyrazili společně na párty v zahradách hotelu Imperial, pak se ale jejich cesty rozdělily. Oba dva čekalo druhý den společné focení, a tak Zorka raději dala přednost pohodlné posteli před mejdany. Míra jel na jistotu za svými kamarády do baru, a když ho k ránu opouštěl, vedl na ulici okolo ramen půvabnou blondýnku. „Naši přátelé, manželka kamaráda Lenka Klausová, on šel krok před námi,“ napsal Blesku Hejda na vysvětlenou.
  • 4.

    Podnikatel Chlad - svatba na spadnutí!

    Na luxusní párty v zahradách hotelu Imperial nechyběl ani miliardář Richard Chlad (61) se snoubenkou Annou Marií Kánskou (30), dcerou představitelky Blaženy z trilogie Slunce, seno... Prozradili detaily velkolepých vdavek. Svatba prý proběhne v listopadu na Maledivách. „A pak nás v Čechách oddá Aničky tatínek, který je starosta Žiželic,“ přiblížil Chlad.
    Richard Chlad a Anna Marie Kánská
    Autor: Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát

  • 5.

    A další veselka!

     A hned se také provalila další veselka – vdávat se bude Eliška Kaplický Fuchsová (45), vdova po světoznámém architektovi Janu Kaplickém (†71). S partnerem Jozefem Lucákem (38), s nímž má mladší dceru Miu Stellu (4,5), si řeknou »ano« v prvorepublikové vile Čerych v České Skalici, kde se natáčel film Václava Havla (†71) Odcházení. Eliška ji totiž koupila.
  • 6.

    Sexy kráska Marsella Bendiga: Kde nechala kalhotky?

    Držitel Českého lva za nejlepšího herce ve vedlejší roli ve filmu Banger Marsell Bendig (24) přijel do Varů jen na skok. Spolu s bratrem Janem (29) zavítali na módní show Debbie Brown, která byla opět šokující. Nejvíc ale zaujala Marsellova půvabná blondýnka, jež vynesla šaty s vysokým rozparkem až k boku. V jednu chvíli to vypadalo, že kráska nemá kalhotky, ale měla je všité a hodně vykrojené. Ladnou nožku vystrčila ze šatů i zpěvačka Markéta Konvičková (29), která byla neuvěřitelně sexy.
  • 7.

    Galerie

    Video
    Video se připravuje ...

    Miliardář Chlad a dcera Blaženy ze Slunce, seno…: Detaily svatby! Známe místo a netradiční oddávající Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    36 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 15

stoura: Co z toho principál Bartoška dokázal udělat za akci!!

(08. 07. 2023 14:57)

hejhej: Květa Korchová:
Tím oblečením se ty " dámy" hodí spíše do bor.delu

(08. 07. 2023 10:02)

Květa Korchová: Dříve se lidé, kteří se přírodě tzv. nepovedli, prodávali do cirkusu. Ten s nimi jezdil po světě jako s atrakcí. Dnes se tito sjíždí již sami pravidelně a rádi na FF v Karlových Varech a také se již umí sami předvést.Začali si říkat "celebrity". Jen, stejně jako v cirkuse, se po nich, musí uklidit, neskutečný nepořádek, smrad, nablito, nas-áno,...

(08. 07. 2023 06:14)

krapotkin: No co, vždy připravené. To už měli na přesce opasku pionýři.

(07. 07. 2023 11:54)

hejhej: Jenom bezmozek si vezme šaty s rozparkem až ke genitáliím a bez kalhotek - odporná móda deb.ilek.Už ty hloupé nány nevědí, čím zaujmout, když není vkus a funkční mozek.

(07. 07. 2023 11:49)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy