Laverne Coxová se dostala do povědomí veřejnosti nejvíce jako vězeňská kadeřnice Sophie Bursetová ve slavném seriálu Holky za mřížemi (anglicky známém jako Orange is the new black). Většinu času ji mohli diváci vidět jen ve vytahaném vězeňském mundůru, ale teď se ukázalo, že pod ním herečka ukrývala naprostý poklad v podobně krásného vypracovaného těla. Při pohledu na něj by málokdo tipoval, že kráska oslavila relativně nedávno padesátiny.

Na Instagram nahrála video, kde si při decentním tanečku sundá své upnuté sáčko, aby se odhalila oblečená jen do krajkové podprsenky, sukně a dráždivých punčocháčů s jemným černým proužkem.

 „Je strašně zajímavý, jak jsem si představovala, že se budu cítit v padesáti, když mi bylo dvacet nebo třicet. Je to děsivé, protože jsem blíž smrti, ale zítřek není nikomu z nás slíben. Být černoškou, transsexuálkou a ženou, která žije, je zdravá a daří se jí, mi připadá jako zázrak. Taky se méně hodnotím. Až mi bude 70 let, dá-li Bůh, tak mi to bude úplně jedno... Všechno budu říkat natvrdo,“ okomentovala kráska svůj příspěvek.

„Vždycky jsem nesnášela, když mi lidé říkali, že jsem jen svlíkající se tetka, co dráždí chlapy a že bych se měla zabít. Dráždit chlapy? Vždyť mám doma svého. Bůh je ke mně milostivý,“ dodala.

Laverne Coxová je ambasadorkou za práva LGBTQ+ komunity a byla první transosobou, která se objevila na obálce časopisu Time.

Video
Video se připravuje ...

Trailer seriálu Dámský gambit Netflix

Fotogalerie
22 fotografií