Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

České a slovenské krásky rády špulí: Řetízek mezi půlkami! A další »laskominy«

/
  • Krásky se pochlubily sexy zadečky v plavkách a je na co koukat.
    25. července 2023 ● 05:00

    Horké letní počasí přímo vybízí trávit veškeré dny v plavkách, čímž se řídí třeba zpěvačka Dara Rolins. Ta chvíli sice váhala, zda má svou perfektní postavu zveřejnit, ale nemá se za co stydět, a tak se vypracovaným zadečkem ráda pochlubila. A není samotná. Své sexy pozadí špulí ráda i Andrea Verešová, cvička Hanka Mašlíková či moderátorka Inna Puhajková.

  • 1.

    Dara Rolins (50) - zpěvačka

    Zpěvačka Dara Rolins je svou perfektní postavou známá, také na ní ale každodenně dře. Stojí to nejen námahu, ale také hodně odříkání. A proč by se tedy neukázala v plavkách ze všech stran, když si to může dovolit? 

     

    Vždy, když dávám fotku v plavkách, napadne mě, zda nejsem ´zase moc vysvlečená´, kolik lidí opět pobouří můj holý zadek, a kolik potěší. Samozřejmě, že mi můj zdravý rozum okamžitě promítne všechny ty koupaliště a pláže plné polonahých těl všech možných velikostí, méně či více dokonalých tvarů, odvážných modelů a barevných kreací a uklidní moje obavy ze zbytečně nevhodného exhibicionismu. Moji milí, je léto. Přesně a hlavně kvůli tomu vystrkujte, co chcete a na koho chcete. Na všechny ty puritány, kteří mají problém s tím kdy, z kterého úhlu, kde a u koho se podle nich hodí, se vyprdněte,“ napsala Rolins ke své fotografii v plavkách, kde se nechala jak se patří vyfotit ze všech stran.

  • 2.

    Andrea Verešová (43) - modelka

    Slova Dary Rolins si Andrea Verešová vypůjčila ke své fotografii v titěrných bikinách: “Dovolila jsem si citovat Daru. Líp bych se nevyjádřila. Zbožňuji ji. Krásná, šikovná, sympatická a moudrá žena."  Jenže slovenskou zpěvačku ještě víc trumfla, když vyšpulila svůj sexy zadeček s řetízkem mezi půlkami. 

  • 3.

    Hana Mašlíková (41) - modelka

    Jestli je někdo cvičením posedlý, tak rozhodně modelka Hana Mašlíková. Ta sice dělá, že se postavou nechlubí, ale opak je pravdou. “Chtěla jsem se jen pochlubit opálením z dovolené, toho zadku si vůbec nevšímejte," napsala ke snímku, kde vystrčila půlky pevné jako skála. 

  • 4.

    Inna Puhajková (37) - moderátorka

    Ač se Inna Puhajková v televizi nezdá jako provokatérka, za vypnutými kamerami se umí odvázat. V posledních týdnech si užívá cestování a pobyty u moře, a pochopitelně tak své fanoušky zásobuje fotkami, kde se chlubí postavou. A nezapomíná ukázat ani zadeček, který opečovává v posilovně. 

  • 5.

    Simona Krainová (50) - modelka

    To modelka Simona Krainová nemá s exhibicionismem žádný problém. Dokonce, když se s rodinou na pár měsíců přestěhovali do Karibiku, jediný její outfit byly převážně jen bikiny. Za své tělo se nestydí a ráda se pochlubí nejen vymakaným břichem, štíhlýma nohama, ale také vypracovaným zadečkem. 

  • 6.

    Agáta Hanychová (38) - modelka

    Trojnásobná maminka Agáta Hanychová je štíhlou postavou posedlá, krátce po narození dcery Rozárky začala ihned cvičit. A tak, když je teď s dětmi na dovolené v Marbelle, ráda dá štíhlé tělo na odiv. Pochopitelně se před objektivem fotoaparátu nakrucuje ze všech stran a nevynechá ani pohled zezadu na své dvě půlky. 

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

krapotkin: Milý soudruhu redaktore, ten řetízek jde mnohem dál - většinou až na bříško. Občas se podívej na nabídky sexshopů.

(25. 07. 2023 12:49)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy