Především divadelní herečka Kateřina Pechová, která se na televizních obrazovkách objevila například v seriálu 1. Mise, mihla se ve dvou epizodách Policie Modrava a zazářila v jedné z hlavních rolí kritikou i diváky strhané komedie Ulovit miliardáře, je kus ženské. Dokázala to na i na svém instagramu, kam sdílela černobílou fotku z dovolené. Je na ní zachycená v bikinách a snímek je opatřen popiskem „frutti di mare“, tedy česky „plody moře“, a dodatkem „jedna škeble velice spokojená s nabaštěným pupíkem“.

Ocenily ji nejenom kolegyně z umělecké branže, třeba herečka Barbora Mottlová (37), co ji nazvala bohyní, herečka Anna Slováčková (27) či zpěvačka Kamila Nývltová (34), která se rozplývala nad tím, jak je Kateřina krásná - ale i její fanynky. Shodovaly se, že je příjemné vidět ve světě plném vyumělkované dokonalosti někoho normálního.

„Více takových fotek. Těch umělých ideálů krásy s napíchanými rty a silikonem už bylo dost. Tohle je žena. Přirozená, která má ženské křivky a je tak akorát,“ objevovalo se v komentářích nejčastěji. „Jste sexy a ještě máte něco v hlavě! Každé ráno mě skvěle bavíte,“ oceňovaly mnohé dámy i práci Kateřiny v rádiu.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Pechová: Promluvila o blízkém, který podlehl ALS 

Přesto se však Kateřina, co se pyšní nádhernými kudrlinkami, setkala i s negativními ohlasy - jedna žena ji prý pobouřeně informovala, že je veřejné vystavování takhle „nehezkého těla“ nevhodné. „I takovouhle malinkatou kravinou můžete někomu velice ublížit. Dejte si na to pozor, je to hodně tenký led. Nevíte, co má ten člověk za sebou, čím si prošel, co zažil. Třeba se takhle cítí dobře,“ hájila se rozčarovaná Pechová.

Za to, jak vypadá, se však nestydí. „Mám nemocná střeva, takže mám celý život nafouklé spodní břicho, jsem typ 'krev a mlíko', a přesto chodím venku v plavkách. Jako všichni lidi. Tu fotku jsem nedala na sítě z toho důvodu, aby mi tam lidi psali, že je to super, že jsem kočka a mám skvělou postavu... protože nemám. Mám ji úplně normální,“ uvedla vše na pravou míru manželka muzikálového zpěváka Petera Pechy (34).

Fotogalerie
95 fotografií