Hlavními hvězdami závěrečného ceremoniálu KVIFF 2023 byly zajisté jiné dámy - ať již legendární Daniela Kolářová (76) v růžové róbě či usměvavá Jenny z Forresta Gumpa a Princezna Nevěsta, tedy nikdo jiný než blondýnka Robin Wrightová (57). 

Ovšem našly se dámy, které na sebe i tak chtěly malinko upozornit, a to především tím, co na červený koberec vynesly. Celá záda například odhalila Elizaveta Maximová (31).

Blondýnka Lenka Dragounová, jež dorazila jako takový bonbonek na závěr, by jistě zaujala nejvíce, kdyby zvolila nějaký pořádný výstřih. Tentokrát ale vsadila na umírněnost a své největší přednosti nedala na odiv zcela, jen částečně. Přesto ale neodolala a něco málo ze své kůže přece jen ukázala.

Zvolila totiž výraznou zelenou barvu (která na červeném koberci vyloženě svítila) šatů, navíc s pořádně výrazným rozparkem. Ukázala tak světu, a Varům především, svou zatraceně dlouhou nožku.

Tu už obdivoval nejeden slavný pán, a to nejen letos ve Varech, ale i na jiných akcích, kde se tato dračice předvedla. Poprvé na sebe upozornila na mejdanu, kam přišla se Zdeňkem Mahdalem (63), ale pak strávila celý večer v úzkém objetí s Felixem Slováčkem 80). Zatímco s prvním z pánů ji pojil krátký flirt, s Felixem jsou prý jen a jen přátelé.

Ostatně muzikant ji pozval před časem i na svou oslavu narozenin, kde se jí věnoval nejen on sám, ale i jeho přátelé a kolegové. Lenka zaujala Michala Davida (62), Dalibora Jandu (70) i Karla Vágnera (81), jenž jí tehdy div neupadl do výstřihu...

Video
Video se připravuje ...

Lenka Dragounová: Muži po mně jdou kvůli sexy mozku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
60 fotografií