Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

TOP momenty ze zakončení Varů: „Macecha“ Issová, zaseknutý ředitel i sexy Maximová

/
  • Zajímavé momenty závěrečného červeného koberce
    9. července 2023 ● 05:00

    Slavnostní zakončení karlovarského filmového festivalu pro tento rok se jako tradičně odehrálo ve velkém sálu hotelu Thermal. Sešla se na něj celá řada hvězd nejenom tuzemského, ale i zahraničního showbyznysu. A došlo i k několika pozoruhodným momentům...

  • 1.

    Poctivá návštěvnice festivalu

    Povětšinou jezdí celebrity na karlovarský filmový festival spíše „pařit“, nasát nejenom zdejší atmosféru, ale i nějaký ten alkohol. Ne však modelka Daniela Peštová (52). Ta si užívá festival tak jako většina návštěvníků - během několika dní stihne celou řadu filmů.

     

    „Já jsem tu jenom kvůli filmům, stihnu klidně i tři denně,“ překvapila svou odpovědí krásná plavovláska. „Já jsem vstala třeba v sedm ráno a šla jsem na film, na poslední film jsem šla třeba v deset, v jedenáct...“ usmívala se. „Na party jsem ani nechtěla, vyloženě jsem chtěla ty filmy, brala jsem to letos hodně oddechově. Člověk se nemusí strojit, nic vymýšlet...“

  • 2.

    Spánek místo mejdanu

    Oproti tomu její partner, zpěvák Pavol Habera (61), stihl sotva tři za celý týden... I on se však svěřil, že není, jak se říká, „party animal“ - ve Varech si místo toho, aby někde popíjel, radši zajde zahrát třeba tenis. „Nejlepší bylo, že ve čtvrtek náš tým vyhrál ten tenisový turnaj, a večer bylo rozdávání cen a mejdan. Já jsem si o osmé řekl, že si na chvilku zdřímnu... a probudil jsem se až v sedm třicet ráno. Takže jsem ani tenhle mejdan nestihnul,“ smál se s tím, že možná to napraví alespoň v ten poslední večer.

  • 3.

    Zaseknutý ředitel

    Kuriózní situace se stala v momentě, kdy reportérka Blesku položila prezidentovi karlovarského filmového festivalu Jiřímu Bartoškovi (76) otázku, co pro něj bylo tento rok největší událostí. Slavný herec se totiž zamyslel... a mlčel. Trapné ticho po chvíli přerušila jeho manželka Andrea (70). „To, že je tady, ne?“ napověděla mu - a když stále nereagoval, pokusila se ho odvést stranou.

     

    V ten moment se Jiří Bartoška probral. „Jo, děkuju, Adélko, děkuju,“ rozesmál se herec, jenž své ženě Andree láskyplně přezdívá jiným dívčím jménem. „To, že jsme tady, jak to dopadlo, ty lidi nadšený, bijáky proběhly, to počasí až na jeden den nám vyšlo... všechno to bylo příjemný.“

  • 4.

    Partner, nebo zeť

    O vtipný okamžik se postarala i herečka Eva Holubová (64), co na červený koberec dorazila v doprovodu své dcery a jejího partnera, pohledného modela Matěje Paprčiaka (32) známého širší veřejnosti díky účasti v reality show Survivor. Zažertovala, že Matěj je jejím „klukem“. „Občas to lidi zaměňujou,“ potvrzoval i Matěj.

     

    „Ale né, co to meleš, nezaměňujou partnerství, zaměňujou, že jsi můj syn,“ opravila ho Holubová. „On je blboučkej,“ dodala v nadsázce s tím, že je Matěj „neuvěřitelně čistej“.

  • 5.

    Sexy herečka

    Neobvyklé, zvláštní, a přece nádherné šaty s odhalenými zády, tedy ve stylu oblečená-neoblečená vynesla herečka Elizaveta Maximová (31). Krásná rodačka z ruské Kazaně, jejíž celé jméno je Jelizaveta Maksimovna Švačko, měla skutečně hvězdný look. Nejenom svým outfitem ze Zalanda, ale i účesem a líčením si v ničem nezadala s hollywoodskými hvězdami. „Je to pro mě zajímavá zkušenost a užívám si to,“ uvedla k procházce po červeném koberci. Mnohé předchozí roky totiž zažila jako „baťůžkářka“.

  • 6.

    Krásná macecha

    Herečka Martha Issová (42) dorazila do Varů s celou rodinou a byli trochu jako Hujerovi z oblíbené komedie Marečku, podejte mi pero!. Byla zde nejenom ve společnosti svých rodičů, tedy herečky Lenky Termerové (75) a režiséra Morise Issy (78), ale i svého manžela Davida Ondříčka (54) a jeho syna z předchozího manželství. „Jsem tady jako macecha našeho Rudy,“ svěřila se Blesku. Dcery Františka (11) a Emilka (5), co má Martha s Ondříčkem, mají svůj vlastní program. „Jedno dítě je na skautském táboře a druhé dítě je s kamarádkou v Praze a má se dobře,“ vysvětlila.

  • 7.

    Luxusní dáma českého filmu

    Přestože do Varů dorazila Daniela Kolářová (76) velice neformálně v lacláčích, na slavnostní zakončení, kde převezme z rukou Jiřího Bartošky i cenu, si oblékla lehký vlněný žoržet v pastelové růžové barvě od návrháře Borise Krále.

     

    Tyto šaty dáma, co zazářila v celé řadě dodnes oblíbených a často reprízovaných komediích, doplnila velmi drahými šperky - za více než 1 milion korun. Například náramek za 249 750 korun, prsteny za více než půl milionu korun a náušnice za 217 350 korun.

  • 8.

    Prezidentská kandidátka

    Mezi herci, herečkami, zpěvačkami a modelkami nechyběla ani jedna politička - Danuše Nerudová (44), která kandidovala na prezidentku. Mezi celebritami se cítila jako ryba ve vodě a pro sebe si ji „ukradla“ herečka Eva Holubová, se kterou se tato blondýnka v růžových šatech skvěle bavila.

  • 9.

    Zrádné počasí

    Jak zmiňoval Jiří Bartoška, letos se na Vary počasí vydařilo. Možná až příliš! V závěrečný den bylo takové horko, že se mnozí muži navlečení v kvádrech museli ovívat, aby z horka nezkolabovali, a mnohé dámy na poslední chvíli změnily svůj outfit na něco vzdušnějšího - třeba Daniela Peštová. Vysoké teploty se na všech pořádně podepsaly. Nesavá látka se vymstila například herečce Aleně Dolákové (34). Přestože šaty, které zvolila, byly krásné a moc jí slušely, nešlo přehlédnout zpocené „koláče“ pod jejími pažemi...

  • 10.

    Galerie

    Na další snímky ze závěrečného červeného koberce, kde se objevila i třeba Robin Wrightová (57), hvězda filmu Forrest Gump, se můžete podívat do naší galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Robin Wrightová na zakončení MFFKV 

    Fotogalerie
    129 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 23

paralenka: Máte pravdu, tohle nějak zaniklo. Ale veškeré prezentace se točí jen kolem toho humbuku, o filmech takřka nic a o charitě jen tehdy, pokud ji zaštiťuje nějaká "celebrita". Podle bulváru coby zdroje informací je to, co je zajímavé pro lidi - hadry, pařba a úlety. Proto mě nadchlo vyjádření, že paní Peštová s P. Haberou se snažili vidět skoro všechny filmy. O tom se totiž moc nepíše. Skvělé, navíc pěkný pár bez skandálů, to byla fakt noblesa, a bulvár k tomu nepotřebovali. Tak díky za připomenutí, neuvědomila jsem si to.

(10. 07. 2023 00:47)

Rooza: 👍👍👍

(09. 07. 2023 12:34)

Rooza: Nechápu, proč jí urážíte. Vynikající herečka, která jistě i vám přinesla hezké chvilky u obrazovky.

(09. 07. 2023 12:33)

Rooza: Prostě dáma, šaty opravdu nádherné, ale i ty šperky byly šik. 😉

(09. 07. 2023 12:31)

santikxauz: Kdyby tam všechny na rok zavřeli,tak nikomu nebudou chybět.

(09. 07. 2023 12:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy