Model, v němž se Kristýna Leichtová objevila na karlovarské kolonádě, byl nepřehlédnutelný. Především díky velice hlubokému výstřihu flitrované halenky, v němž dokonale vynikla její krásná, přírodní ňadra. Její fanoušky, kteří ji možná poprvé zaregistrovali díky odvážné scéně v letní komedii natočené podle stejnojmenné knihy spisovatele Michala Viewegha (61) Účastníci zájezdu, takový libý pohled jistě musel náramně potěšit.

Oblečení si oblíbená herečka zapůjčila z ostravského butiku, co se specializuje na „oblečení s příběhem“. Jak ale objasnila, je to v podstatě takový lepší second hand. „Ten příběh je, že to měl už někdo jiný,“ vysvětlila Leichtová, která je známá tím, že preferuje takzvanou udržitelnou módu.

„Jinak se oblékám sama, ze svého šatníku, což většina módních kritiků kvituje negativně. Já to chápu, ale já se oblékám do toho, co je mi pohodlné.“

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová na MFF KV: Jsem tu bez dětí a stýská se mi! Markéta Reinischová

Protože se dostavila do Varů jenom na otočku, s nějakou garderóbou na každou příležitost si hlavu rozhodně nelámala. „Mám jeden kufr a v něm tři oblečení,“ smála se Leichtová, co je aktuálně k vidění v seriálu Agrometal.

A jak nám prozradila, do Varů vyrazila bez partnera a bez dětí, aby načerpala síly. Aktuálně má totiž za sebou natáčení jednoho seriálu, druhý dokončuje... a poté se chystá s celou rodinou na dovolenou k moři.

Fotogalerie
51 fotografií