Jiří Krampol byl po kyslíkové kůře, kterou čas od času absolvuje v nemocnici kvůli svým průduškám, plný humoru, přestože se mu špatně chodí a pomáhá si hůlkami. "Před čtyřiceti lety mi při jednom divadelním představení Jirka Bartoška nechtíc poranil koleno a od té doby občas zlobí. Je to potrhaný vaz, ale na operaci to není. Teď se k tomu navíc přidala artróza," vysvětlil Krampol divákům.

S Bartoškou, prezidentem MFF KV, strávil řadu let v jednom divadle, takže se dobře znají. "Od nás pocházejí všichni prezidenti. Václav Havel, Jiří Bartoška, Pavel Zedníček(někdejší prezident festivalu Hrnec smíchu - pozn.red.), jen já pořád čekám, až někdo zavolá," bavil Krampol publikum Mattoni Life Baru u karlovarského vřídla.

Pozadu nezůstávala ani satirička a glosátorka Zuzana Bubílková. Ta vzpomenula třeba Miloslava Šimka, který je s Krampolem spojuje, a na to, jak společně psali scénky pro pořady Politické harašení a S politiky netančím. "Létali jsme psát na Kanárské ostrovy, ale Šimek nesnášel nudisty. Bohužel, jednou jsme měli hotel přímo u nudapláže, a museli chodit k moři velkým obloukem, aby je neviděl. Vždy, když šel okolo nich, tak jim nadával. Česky, bylo mu jedno, že mu nerozumějí. Bylo to i dobře, protože jedné tlusté paní tam spílal, že kdyby ji obalili do mapy, tak vypadá jako globus," rozesmála diváky Bubílková, která na Blesk.cz moderuje pořad Bez urážky.

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Černochová válčí s vlastní armádou! A Pavlova křeč Zuzana Bubílková

Fotogalerie
36 fotografií