Mahdal s Dragounovou krátce tvořili pár loni v létě. Dabér se ale za takové „éro“, jakým Lenka je, zřejmě styděl a veřejně vztah odmítal přiznat. Dragounová se cítila ponížená, Mahdalovi dala kopačky a vrátila se k řádění na instagramu, který už několik let zásobuje vyzývavými fotkami v podvazcích, v rajcovním spodním prádle anebo bikinách z luxusních hotelů a resortů po celém světě.

Mahdal se nyní o vztahu se známou svůdnicí vzácně rozpovídal, opět ale odmítal, že by šlo o cokoli hlubšího.Slečnu Dragounovou jsem rok neviděl. Lidi se potkávají, rozcházejí. Potkali jsme se, užili jsme si krásné prázdniny a skončilo to,“ sdělil nyní pro eXtra.cz.

Samotou ale čiperný šedesátník rozhodně netrpí. Ani on totiž letoš nechybí na filmovém festivalu v Karlových Varech, kam ho doprovodila neznámá kamarádka. „Nikdo nemohl, tak si říkám, když už mám zaplacený hotel, tak to využiji a někoho pozvu,“ přiznal herec a dabér, český hlas například Nicolase Cage (59) či Eddieho Murphyho (62).

Brněnská podnikatelka Lenka Dragounová vešla ve známost hlavně svým vztahem se saxofonistou Felixem Slováčkem (80). Ačkoli je Slováček pověstným milovníkem žen, vztah to má být čistě přátelský. Manažerka České Miss Dragounová nemohla chybět ani na jeho květnové oslavě narozenin, kde byla pomalu obletovanější, než sám oslavenec... 

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Mahdal: Amerika přestala chrlit seriály, dabérům chybí práce! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií