Když Daniela dorazila do Varů, měla outfit vyloženě volnočasový, pohodlné lacláče, aby se jí dobře cestovalo. Legendární herečku obletovali ve Varech na každém kroku fanoušci. „Je to krásný pocit, když o vás mají lidé i po tolika letech zájem,“ řekla Blesku Kolářová před závěrečným galavečerem. A právě před ním už se stihla docela proměnit...

„Opravdu se tady o mě na festivalu moc hezky starali,“ dodala hvězda filmů jako Na samotě u lesa nebo Léto s kovbojem, která v lázeňském městě strávila tři dny. Před tím natáčela druhou řadu seriálu Zlatá labuť.

Volba růžové

Slavnostní chvíle si žádá slavností oblečení. „Vybrali jsme lehký vlněný žoržet v pastelové růžové barvě. Ten nechal vyniknout velkorysé splývané siluetě šatů, s jemným tvarováním živůtku, úzkým rukávům s kulatými rameny, rolákovou vázačkou u krku a volnými objemnými zády s decentní vlečkou,“ popsal šaty pro filmovou legendu návrhář Boris Král.

 „Na předposledním fittingu jsme přidali na některé vertikální švy pásky pošité jemnými stříbrnými flitry a korálky, aby siluetu ještě víc prodloužily, zvýraznily švy a vnesly do outfitu a celkového vzhledu víc světla a lesku, a tak přidaly na zdobnosti a honosnosti. Šaty měly být decentní, honosné, důstojné, ale přitom svěží a šarmantní, takové, jaká je Daniela sama,“ dodal návrhář.

Náramek, prsteny a náušnice

Návrhář Boris Král od začátku počítal s tím, že k šatům si Daniela vezme šperky Pomellato z butiku Halada. „Celkový vzhled prozářily, podtrhly jeho noblesu a umocnily důležitost tohoto okamžiku,“ prohlásil Král.

Video
Video se připravuje ...

Daniela Kolářová o konci spolupráce s Hanzlíkem Blesk TV

Ceny šperků:

Náramek Pomellato 249 750 Kč

Prsten Pomellato s fialovým ametystem 70 200 Kč

Prsten Pomellato s diamanty 351 000 Kč

Prsten Pomellato s bílým kamenem 136 350 Kč

Náušnice Pomellato 217 350 Kč

Celkem 1 024 650 Kč

 

Fotogalerie
70 fotografií