Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nepovedená VIP premiéra Barbie: Myslivcová seděla na zemi, Perkausovou nepustili a Haje vyvedli!

/
  • Některým celebritám se premiéra Barbie moc nevyvedla.
    20. července 2023 ● 13:05

    Celý popkulturní svět v poslední době nemluví snad o ničem jiném než o novém filmu Grety Gerwigové (39) Barbie. Tuzemská premiéra se ale pro některé VIP osobnosti příliš nepovedla! Těhotná Dominika Myslivcová (29) musela sedět na zemi, Eva Perkausová (29) se navzdory pozvánce do sálu vůbec nevešla a Jordana Haje (34) z kina vyvedli! 

  • 1.

    Chaos s pozvánkami

    Slavnostní předpremiéra Barbie v Cinestar Anděl jen pro vyvolené se neobešla bez organizačních potíží! Pozvánky byly sice na jméno, mnozí pozvaní s sebou nicméně brali lidi navíc. A protože sál nebyl nafukovací, jiní hosté se pak dovnitř vůbec nedostali! 

  • 2.

    Perkausová se dovnitř nevešla

    Problém se týkal hlavně těch, kteří se před filmem ještě nechávali fotit a poskytovali přítomným médiím rozhovory – a do sálu proto vešli o něco později... Jednou z nich byla například elitní moderátorka Eva Hecko Perkausová. I když měla pozvánku a na film se vyfikla do slušivých růžových šatů, kdosi jí její místo zasedl a ona se tak do sálu už nevešla. Nakonec skončila s kamarádkami vedle kina na kafíčku.

  • 3.

    Těhotná Myslivcová seděla na zemi

    Úplně stejný problém měla i těhotná Dominika Myslivcová. Ta se ale odmítla vzdát, a tak se s partnerem usadila na schody. Ačkoli má za měsíc přivést na svět syna a těhotenské bříško navíc ještě zdůraznila odvážným outfitem, nikdo jí příliš pozornosti nevěnoval. 

     

    „Podotýkám, že nejsem žádná přecitlivělá těhule, která by si myslela, že se svět točí jen kolem ní,“ rozpovídala se později o zážitku na instagramu. I tak jí ale přišlo ostudné, že nikoho ani nenapadlo se zvednout a nabídnout jí své místo. Sedící diváci ji navíc moc dobře viděli, jak se svým bříškem dřepí na zemi a dlabe popcorn. Nakonec za ní přišli organizátoři s tím, že se dvě místa uvolnila... 

  • 4.

    Jordana Haje museli vyvést

    Jestli se ptáte, jak je možné, že se tak stalo uprostřed filmu, odpověď je jednoduchá. Jordana Haje totiž ze sálu podle informací Blesku vyvedli! Hudebník šířící osvětu o nepříjemné alopecii totiž do sálu propašoval mobilní telefon a snažil se na něj něco natočit. To přitom není jen neslušné, ale rovnou zakázané! Všichni hosté museli své mobily před vstupem do sálu vložit do speciálních pytlíků, aby se přesně podobným případům předešlo. 

  • 5.

    Galerie

    Na všechny fotky z premiéry se podívejte do naší galerie. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Obrovská žůžo party nejen pro Barbíny začíná! Vertical Ent., idh

    Fotogalerie
    78 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 33

Sáva Šalam: Myslivcova uchylovat ti za tohle platí viď za to jak se předvádíš a tobě to nevadí, hlavně co je doma to se počítá viz další běhny v našem rybníčku!!

(05. 09. 2023 14:43)

Sáva Šalam: Mašli kolem prsou v těhotenství, holé těhotenské břicho a další outfity jak jak ze stripbaru v těhotenství no tak to je něco !! Ta má IQ -10 !!!

(05. 09. 2023 14:41)

Petr Kolar: Bezne uvolnim misto tehotne ci duchodci v MHD, ale rozhodne ne ma akci, kde byt nemusi, trvani je cca 2 hodiny a misto si slo predem zajistit. Normalni clovek by sel domu nebo do s prateli do kavarny, pokud by mu sezeni na schodech vadilo. Ten film je zcela bezne dostupny. Spis to vypovida o spatne praci organizatora a nizke sebeucte tehotne.

(03. 08. 2023 10:51)

Petr Kolar: Z meho pohledu je clanek o neschopnem organizatorovi akce, kdyz dopustil, ze pozvani lide nemeli misto k sezeni.
Byt v kine neni povinnost, pokud nemam misto a nemuzu si sednout tak jdu jinam. Nevycitam okoli ze mi neuvolni sve misto, jak se delo v pripade tehotne. To jsem take zazil jednu ve vlaku, kde jsem mel mistenku. Na mem miste sedela vypapa slecna, kdyz jsem ji pozadal o uvolneni mista, na kterem mi sedela, tak chtela videt mistenku. Kdyz jsem ji ukazal tak zacala mit reci o tom jak nejsou gentlemani. Podobne se mi jeste stalo s parkrat duchodci. Ti lide nemaji sebereflexi, narvou se na mistenkove misto a ocekavaji ze tem kdo tam ma rezervaci je necha sedat kdyz je vlak plny.

(03. 08. 2023 10:45)

Amelia: Celý je to trapný s tímhle panoptikem. Totální pokles společnosti

(23. 07. 2023 10:33)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy