Z okolí vévody a vévodkyně ze Sussexu přichází čím dál více zpráv o údajných manželských problémech. Jedním z faktorů mají být rostoucí finanční potíže. Problémy mezi rodiči Archieho (4) a Lilibet (2) mají být dokonce tak vážné, že na čas zvolili odloučení! 

Web Radar online v úterý citoval nejmenovaný zdroj, který informaci potvrdil. „Snaží se zjistit, co je zasáhlo. Harry nezapadá do Meghanina nevkusného světa hollywoodského pozlátka,“ uvedl zdroj a dodal, že doufá, že princ „najde sám sebe“. Z vícero různých stran v současnosti zaznívá, že Harry už v luxusním sídle v Montecitu se svou manželkou nebydlí a v současnosti se zdržuje někde jinde. 

Britský princ se navíc plánuje na čas vrátit do Afriky, kde bude natáčet svůj vlastní dokument pro Netflix. Je možné, že Meghan s malými dětmi mezitím zůstane ve Státech. 

Co na to manželé?

Zdroje webu Page Six nicméně uvádí, že manželé sami tvrdí pravý opak. „Není to pravda, je to vymyšlené,“ prozradil jistý informátor s tím, že Harry a Meghan jakékoli problémy striktně popírají. Jisté je, že pokud je skutečně rozvod na spadnutí, pravda dříve či později vyjde najevo. 

Video
Video se připravuje ...

Rusové využívají pozemky v ČR bezplatně! Evakuace Čechů ze Súdánu. Polární záře v Česku! Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters, Amatérská meteorologická společnost

Fotogalerie
107 fotografií