Po sérii neúspěchů na poli byznysu se množí spekulace, že se Harry a Meghan pomalu, ale jistě dostávají do určitých finančních problémů. Jejich životní styl je dost nákladný a vyžaduje neustálý přísun nemalých částek peněz... 

Vedle peněz se ale množí i zprávy o tom, že se rozpadá samotné manželství Sussexových. Podle těch nejodvážnějších má být dokonce ve hře i rozvod (jak uvádí například web Marca).

Všechno je v pořádku, vidíte?!

Harry a Meghan nyní na spekulace a teorie zareagovali po svém. Společně vyrazili do ulic Santa Barbary a přítomným fotografům sehráli zamilovanou show. Meghan nasadila úsměv od ucha k uchu a smála se, jako by poslouchala něco opravdu vtipného. Svého manžela si vedla za ručičku. Harry se nicméně schoval za sluneční brýle a trochu posmutněle zíral do země. Princovi to zase až tak veselé zjevně nepřišlo. 

Jak upozorňuje Daily Mail, manželé byli na veřejnosti spatřeni poprvé od chvíle, kdy se rozkřiklo, že jim král nařídil vyklidit sídlo Frogmore Cottage. Společnost jim dělal neznámý muž s deskami – že by byla ve hře nějaká nová pracovní spolupráce? Nejspíš ale šlo o člena ochranky.

Než se ubrali dalším směrem, vyšli spolu všichni tři z budovy kancelářského komplexu, kde sídlí hned několik společností. Je zde kadeřnictví, karate studio, pilates studio a společenství Self Enquiry Life Fellowship, které propaguje jógu a himálajskou meditaci. 

Video
Video se připravuje ...

Ministr Nekula končí! Nečas se ženou odsouzeni. A žralok v Egyptě neútočil poprvé? Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters

Fotogalerie
80 fotografií