V knize Spare Harry promluvil skutečně o mnohém – nezdráhal se například dát k dobru historky o vlastním penisu. A detailně rozebral i svůj ostře sledovaný vztah s bývalou americkou herečkou Meghan Markleovou. Svérázná Američanka, která za sebou měla i nejednu milostnou scénu, vtrhla do života britského prince doslova jako uragán a všechno obrátila vzhůru nohama. 

„Míval jsem velmi striktní pravidla pro randění,“ přiznává v knize princ. Aby také ne – jeho románky i vážné známosti se zatajeným dechem sledoval celý svět. Ne všechny zásady ale pocházely přímo od prince; do jeho vztahů měla hodně co mluvit celá královská rodina.

Porušil pravidlo

„Hlavním pravidlem bylo, že s ženou musíte chodit alespoň tři roky, než vytáhnete prstýnek,“ popsal princ. Jak už dnes ale víme, s Meghan to bylo úplně jinak. Hvězdu Kravaťáků si princ vzal za ženu ani ne po dvou letech randění. 

„Meg byla zářná výjimka z toho pravidla. Ze všech pravidel. Okamžitě jsme se na sebe napojili a poznali se do hloubky. Hned znala mé pravé já. Mohlo se to zdát unáhlené, mohlo se to zdát nelogické, ale poprvé v životě jsem měl pocit, že žiju v pravdě,“ svěřil se princ, který prý ihned věděl, že si Meghan jednou vezme. 

Ani ne po dvou letech od prvních flirtů přišla pohádková veselka na hradě Windsor a krátce poté i dvě děti. Kvůli manželce navíc Harry opustil královskou rodinu a odstěhoval se s ní do zámoří. A ať už si o jejich lásce příbuzní myslí cokoli, princ na ni vždycky pěl jen chválu.

Video
Video se připravuje ...

Černá ovce rodiny princ Harry: Největší skandály Videohub

Fotogalerie
183 fotografií