Meghan Markleová, manželka prince Harryho (38), se chystá obnovit svůj wellness blog The Tig. Ten si založila v roce 2014 a provozovala jej až do svého zasnoubení s princem Harrym v roce 2017 - poté ho musela kvůli mediálnímu tlaku (i přísným pravidlům v královské rodině) deaktivovat. Nyní by se však mohl znovu objevit v plné síle, a to dokonce s novým obsahem. Meghan se prý chystá zaměřit na rady pro osobní vztahy a stát se poradkyní všem tápajícím!

Webová stránka, která byla dříve zaměřená na životní styl, by po svém opětovném spuštění mohla být novým, lukrativním zdrojem příjmů pro vévodkyni a vévodu ze Sussexu. Blog The Tig totiž dříve nebyl jen Meghaniným koníčkem, ale stalo se z něj její druhé zaměstnání - své fanoušky zde bavila nejen výběrem módních kousků, ale také zveřejňovala rady pro osobní rozvoj a pohodu, zdraví, wellness, tipy na cestování, a sdílela dokonce i zajímavé recepty.

Video
Video se připravuje ...

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho Videohub

Podle zdrojů britského deníku Mirror bylo někdejší hvězdičce seriálu Kravaťáci předběžně schváleno obnovení webové stránky, která by se mohla stát přímým konkurentem úspěšného blogu herečky Gwyneth Paltrowové (50). Ten se jmenuje Goop a jeho hodnota je odhadovaná na závratných 200 milionů liber (5,3 miliardy českých korun). Herečka díky svému hojně navštěvovanému webu prodává vlastní řadu kosmetiky, šperků, svíček, a dokonce i erotické pomůcky.

Fotogalerie
67 fotografií