Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nezdárná vévodkyně vydává knihu: 6 odhalení o královské rodině!

/
  • Fergie vydává novou knihu. Co všechno prozradila?
    13. března 2023 ● 10:51

    Bývalá manželka prince Andrewa (63) a nejlepší kamarádka princezny Diany (†36) Sarah Fergusonová (63) alias Fergie vydává novou knihu! U příležitosti propagace díla poskytla řadu rozhovorů a prozradila nespočet detailů ze soukromí královské rodiny.

  • 1.

    Pozvánku na korunovaci zatím nedostala

    Nová kniha Sarah Fergusonové s názvem A Most Intriguing Lady (nejzajímavější dáma) sice nebude tak výbušná jako dílo prince Harryho (38), i tak ale Fergie prozradila řadu detailů zpoza „zavřených dveří“.

     

    Fergie je ke královské rodině o něco uctivější než její synovec – nenapsala vlastní paměti, nýbrž historický román s detektivní a romantickou zápletkou. Během rozhovorů a propagačních akcí si nicméně pustila pusu na špacír a nějaké ty pikantnosti ze soukromí královské rodiny přece jen vypustila do éteru. 

     

    Slavná zrzka se například nechala slyšet, že zatím neobdržela pozvánku na korunovaci krále Karla III. (74), ačkoli žije s jeho bratrem Andrewem (manželé se sice rozvedli v roce 1996, ale nadále si zůstali blízcí a žijí spolu v sídle Royal Lodge) a vychovala jeho neteře princezny Beatrice (34) a Eugenii (32). 

    „Jsem zrovna na cestách, takže pozvánka možná dorazila jinam,“ zamyslela se na propagační akci ke své knize v New York City. Je ale možné, že Sarah pozvánku vůbec nedostane. Kvůli rozvodu s Andrewem například nebyla pozvaná ani na svatbu prince Williama a princezny Kate v roce 2011. Pozvánky na korunovaci už byly rozeslány, a tu svou obdrželi dokonce i Harry a Meghan (41). 

  • 2.

    O vztahu s Meghan Markleovou

    Během propagace svého nejnovějšího literárního díla se Fergie rozpovídala i o vztahu s Meghan Markleovou. Sama je totiž jedním z mála lidí, kteří se do její kůže dovedou vcítit. 

     

    Fergie se za prince Andrewa provdala 23. července 1986. V roce 1992 se pár odloučil a o další čtyři roky později přišel rozvod, vychovali spolu ale dvě děti a Fergie moc dobře poznala, že přivdat se do britské královské rodiny není žádný med. 

    Známá průšvihářka si za svojí „královskou kariéru“ prošla nejedním skandálem a dlouhé roky byla z rodiny tak trochu vyloučena. Nezvali ji na svatby ani na jiné oficiální události... Zlom přišel právě od Harryho a Meghan. Oni ji totiž na svůj velký den pozvali, ačkoli se Fergie s Meghan prakticky neznala. 

     

    „Bylo to od nich moc milé. Nemůžu jim za to dostatečně poděkovat... Byla jsem hrozně nervózní, ale věděla jsem, že jsem připravená,“ prozradila v pořadu Good Morning Britain. 

  • 3.

    Překvapivá rada Harrymu a Meghan

    Během akce v kulturním centru 92NY v New Yorku, na které odpovídala na nejrůznější otázky, došlo i na dotaz, zda by Harrymu a Meghan něco poradila. „Myslím, že nejlepší je jít příkladem. Nedávala bych jim rady... Řekla bych, že činy znamenají víc než slova,“ nechala se slyšet. „Klíčové je odpuštění,“ dodala. 

     

  • 4.

    Jaká by byla Diana jako babička?

    Fergie patří k lidem, kteří byli princezně Dianě vůbec nejbližší. Obě ženy se znaly už z dětství a byla to právě Diana, kdo ji představil jejímu budoucímu manželovi princi Andrewovi. Není proto divu, že při pohledu na rodiny Williama a Harryho často přemýšlí, co by si o tom všem princezna pomyslela. 

    „Z čeho mám obrovskou radost, je to, že je Harry šťastný,“ prohlásila v Good Morning America. „Má krásnou ženu a úžasné děti. Zaslouží si být milovaný,“ nechala se slyšet. 

     

    S Dianou by prý zřejmě tak trochu soutěžily, která z nich je lepší babičkou... „Asi by s ní byla větší sranda. Ne, se mnou by byla větší sranda,“ zamýšlela se. 

  • 5.

    Přezdívka pro vnučku

    Fergusonová má díky dcerám Beatrice a Eugenii vnučku Siennu Elizabeth (1) a vnuka Augusta (2), který se brzy dočká i sourozence. „Ti dva maličcí, miminko Eugenie a miminko Beatrice, se na mě dívají těma svýma velkýma očima a vypadají úplně jako moje holky,“ rozplývala se v New Yorku. 

    „August mě učí hrát si s vláčky a bagry. A Sisi je celá miniaturní Beatrice. Dostává malé baletní sukýnky, protože ji Beatrice ráda obléká jako Barbie,“ přiznala a mezi řečí tak prozradila roztomilou přezdívku své vnučky. 

  • 6.

    Náročná svatba princezny Eugenie

    Obě princezny Beatrice i Eugenie už mají své svatby za sebou. Zatímco ale velký den princezny Beatrice proběhl poměrně bez problémů, megalomanská veselka Eugenie už byla tvrdší oříšek. 

    „Ta první byla trochu náročná, byla to svatba Eugenie. K organizaci mě moc nepustili, ale vybírala jsem s ní šaty a osobní detaily, což bylo hezké,“ popsala Fergie. Princezna Eugenie se v říjnu 2018 provdala za svého dlouholetého přítele Jacka Brooksbanka. Svatbu měli v nádherné Kapli svatého Jiří ve Windsoru a celou událost přenášela televize. 

    „Na té druhé už jsem se podílela mnohem víc. Bylo tam všehovšudy 30 lidí, bylo to během pandemie. A bylo to na zahradě. Byla to zábava,“ zavzpomínala vévodkyně z Yorku. 

  • 7.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

    Fotogalerie
    150 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Milla: Dva?Svatba 1986,vyhazov 1992,to je šest a teď už zas žije u Andrewa nebo s Andrewem dalších deset let.

(13. 03. 2023 22:35)

ivana kollerova: co ta o nich muze vedet, kdyz se tam sotva ohrala. ani 2 roky.

(13. 03. 2023 16:01)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy