Janžurová pobavila své sledující, když na sociální síti vytasila poněkud nevšední foto z pláže. Na něm pózuje s Janou Paulovou a oběma se na tváři zračí veselý úsměv. „Letos opět na Korfu! Zdravíme!“ komentovala hvězda Teroristky. To ale nebylo všechno..Pozor! Tanga jdou prudce z módy! Hit z letošního Korfu,“ informovala žertem fanoušky. 

A skutečně: Tangám by úbor obou dam snad nemohl být vzdálenější. Na sobě totiž mají jednodílné, bílo-červeně pruhované retro koupací modely, jejichž nohavice sahají až pár centimetrů nad kolena. Rukávy sice plavky nemají, ramínka ovšem rozohdně nejsou špagetová a o výstřihu nemůže být řeč. 

„Tak to je pecka!“ vzkázala kolegyním Eva Holubová (64). „Krasavice,“ komentovala zase Lenka Krootová (46) a podle Mahuleny Bočanové (56) je fotka „pumelice“ (neboli pecka). 

„Užijte si krásné prázdniny, my už s tím užíváním začaly,“ přihodila Paulová, která na svém profilu sdílela fotku, na níž s Janžurovou v místní restauraci popíjí bílé víno. „Moc vás zdravím! Hned bych si s vámi připila! Na zdraví a radost,“ zareagovala další slavná dáma českého showbyznysu Halina Pawlowská (68). „Jé, to by bylo krásný,“ odpověděla hvězda Ordinace. Léto zjevně českým herečkám vychází na výbornou!

Video
Video se připravuje ...

Zklamaná Iva Janžurová (81): Prohrála boj o dům! Úřady jí nepomohly. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
60 fotografií