Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slavní šli do plavek: Akrobatický Noid, slaná Kuchařová a hravá Kostková!

/
  • Celebrity vyvětraly plavky!
    19. července 2023 ● 05:00

    Léto je tu, a tak šly celebrity do plavek. Když se svlékly, leccos se ukázalo. Jizvy, tetování, těhotenské bříško… Někdo se sluní na exotických dovolených u moře, jiný u bazénu nebo na jachtě v Česku.

  • 1.

    Marta Jandová (49) - Mallorca

    „Asi úplně neumím odpočívat. Co děláte na dovče vy?“ ptá se svých fanoušků zpěvačka a moderátorka Marta Jandová, jež se na dovolené vyfotila v melounových plavkách. Ukázalo se tak v celé kráse i květované tetování, které se Martě táhne z hloubi výstřihu až po levé rameno. A nejen to - fotka odhalila i jizvu na podbřišku!

    Marta Jandová
    Autor: Instagram
  • 2.

    Taťána Kuchařová (35) - Řecko

    Modelka se v těchto dnech koupe v moři na řeckém ostrově Lefkada. Dokonalý sexy vzhled Miss World 2006 kazí jen obyčejná bílá kšiltovka. „Slané tělo,“ napsala Taťána k fotce s plavkami v melounové barvě.

  • 3.

    Tereza Kostková (47) a Aleš Háma (50) - Slovinsko

    Jako kdyby nestačilo, že spolu hrají divadlo! Tereza s Alešem se setkali i ve slovinském přístavu Piran. „No to vám bylo radosti! Jako bychom se deset let neviděli - naposledy před pěti dny pod Žižkovskou věží na představení…“ vtipkoval Háma. „No ale protože se vidíme vždycky rádi, tak jsme se scukli i o divadelních prázdninách. Trochu náhodou, trochu schválně a moc jsme si to užili!“ dodal herec a moderátor. A spokojená je i Kostková: „Více než 5 »P« - prázdniny, procházky, poznání, příliv, příběhy, přátelé, plavání, papání, pohádka, podnebí, pěkňoučko, pozdravy, potěšení a Piran!“ zavtipkovala herečka.

  • 4.

    Václav Noid Bárta (42) - Maledivy

    Dlouho bez práce nevydrží, a tak Noid i na dovolené u moře se svými holčičkami pracuje a natáčí. S manželkou Eliškou (32) si udělali romantickou fotku z pláže. „Láska v ráji,“ popsal akrobatickou pozici, kterou spolu vytvořili na pláži.

  • 5.

    Nikol Leitgeb Štíbrová (36) - Portugalsko

    Herečka se se svými kluky ještě před pár dny cachtala v oceánu v Portugalsku. Nikol v červených plavkách a s roztomilým kloboučkem na hlavě ukázala, jak umí dovádět v oceánu. „Ocean vibes,“ připsala influencerka k fotce.

  • 6.

    Petra Vojtková (36) - Slapy

    Na jachtě na Slapech se s manželem Romanem Vojtkem (51) nechala vyfotit muzikálová zpěvačka v jednodílných barevných těhotenských plavkách. „Chtěla jsem letní památeční s bříškem, který už fakt mám. Jsem v půlce,“ přiznala Petra, na které těhotenství není poznat. „Ale ten můj chlap mě po letech zkušeností vyfotil tak, že mám krásný dlouhý nohy a břicho žádný. Tak díky! Užíváte léto?“ připsala k fotce.

  • 7.

    Jana Paulová (68) - Praha

    V horkých dnech odpočívá herečka doma u bazénu. „Konečně den volna,“ libuje si Jana, jež většinu svého volna využívá k cestování za vnučkou a dcerou, a tak je pro ni volno výjimkou, kterou umí naplno využít.

  • 8.

    Galerie

    Video
    Video se připravuje ...

    Focení plavkového speciálu: Verešová ukázala výstavní prsa! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    17 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Jan Sport: Ta Kuchařová nám pěkně nakynula

(19. 07. 2023 08:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy