Josef Kůrka, jenž se do povědomí široké veřejnosti dostal nejprve randěním s modelkou Barborou Mottlovou (36) a později účastí v mnoha reality show, od MasterChefa po Survivor, je už po několik dní otcem. O víkendu totiž přišel na svět jeho syn, jemuž dala život Pepova partnerka Angie Mangombe. Novopečení rodiče dokonce sdíleli video, které velký den jeho narození zdokumentovalo. Koneckonců je pravdou, že jak Angie, tak Pepa jsou influenceři velice aktivní na sociální síti, a proto to asi nikoho nepřekvapilo.

Ve videu bylo za doprovodu písničky You Are My Sunshine od americké zpěvačky Christiny Perriové (36) vidět, že miminko přišlo na svět přirozeně. A zřejmě to nějakou dobu trvalo, jelikož si Pepa stihl vedle své rodící přítelkyně i zdřímnout. Pak už však poctivě s Angie dýchal, zatímco ona překonávala bolesti na skákacím míči, a nakonec synovi vlastnoručně a s neskrývaným dojetím přestřihl pupeční šňůru. „Tak jsme to zvládli,“ uvedl pyšný otec v popisku všech těch záběrů, co skutečně berou za srdce.

Kloučka partneři pojmenovali Rafael - ne však podle slavného renesančního umělce, jak by jistě každého hned napadlo, ale podle komiksového (a seriálového) hrdiny z Želv Ninja.

Video
Video se připravuje ...

Rozčilený Josef Kůrka ve Výměně manželek: Čím ho jeho partnerka naštvala? TV Nova

„Já bych chtěl Pepu, ale předpokládáme, že miminko bude tmavé pleti, a k tomu by Josef neseděl,“ svěřil se Pepa už počátkem roku před odjezdem do Dominikánské republiky, kde jej čekala náročná hra o přežití. Nakonec tam vydržel dlouhých 70 dní. Během Survivora se také dozvěděl, že miminko, co nosí Angie pod srdcem, bude kluk - ačkoliv někteří z diváků nevěřili, že to nevěděl, a domnívali se, že jde jenom o divadýlko na kamery. Fakt, že měl vybrané jméno, jejich spekulace ještě umocnil.

Ostatně i to, že se stane otcem, „propálil“ s Angie během reality show. Tentokrát však při Výměně manželek. Čokoládová kráska původem z Angoly, která si s Pepou v době natáčení procházela po teprve půlročním vztahu vážnou krizí, při pobytu v druhé rodině zjistila, že je v jiném stavu. A šťastnou shodou okolností s sebou měla těhotenský test, který se ukázal být pozitivní. V závěru pořadu pak krásnou novinku Angie nastávajícímu otci oznámila a předala mu i ultrazvuk chlapečka, jenž se má dnes čile k světu…

Fotogalerie
48 fotografií