Pro Josefa Kůrku je emocionálně náročné natáčení reality show Survivor především proto, že doma nechal svou těhotnou partnerku, influencerku Angie Mangombe (26). Zatímco v reality show Výměna manželek půvabná Angie odhalila své těhotenství a před kamerami šťastnou novinku oznámila svému zaskočenému partnerovi, v Survivorovi čekala Pepu další nálož - v dopise od přítelkyně, s níž počal miminko po půlroce randění a několika rozchodech a krizích, se dozvěděl pohlaví očekávaného dítěte.

„Ahoj lásko, ani nevíš, jak moc mi chybíš. Myslím na tebe každý den, každé ráno a každý večer, než jdu spát. Myslím na to, jak to zvládáš. Přála bych si, abys tu byl s námi, ale zároveň jsem za tebe moc šťastná, za to, že si plníš svoje sny,“ psala Angie svému příteli a on dopis četl nahlas - a hlas se mu chvěl dojetím. „Moc ti držím s Rafem palce. Moc se na tebe těšíme a milujeme tě nejvíc na světě. P.S. Je to tam. Budeš mít syna, taťko, tak to tam zapij alespoň kokosem.“ V ten moment už Muže roku přemohlo dojetí a krásnou novinkou rozplakal i zbytek svého kmene.

Fanoušci na sociálních sítích jsou ale poněkud rozpačití a přijde jim to jako hraní na city. Stejně jako pochybovali, že zjištění Angie ve Výměně bylo spontánní, když s sebou dívka měla těhotenský test, i odhalení pohlaví v Survivorovi skřípe - Raf, tedy Rafael, je totiž jméno, které ještě před odjezdem na natáčení v Dominikánské republice pro svého potomka Josef sám vymyslel. A přiznala to i Angie v bonusech k Výměně, natáčených v době celkem nedávné. Ženskou variantu ale vůbec nezmiňovala, takže se zdá, že oba velice dobře věděli, že to bude kluk, a pouze využili efektní chvíle...

Druhým mužem, je vítěz Love Islandu Martin Kulhánek, jenž přitom do soutěže nastoupil o něco později nežli ostatní. Tomu se také stýská po partnerce - a i ona sdílí na sociální síti dojemné příspěvky, na nichž se netají svými slzami. „Přiznávám, je to obtížné. Je těžké myslet na to, že ten váš nejbližší je někde na druhé straně světa, trápí se a hladoví. Jsou dny, kdy nemám chuť se ani zvednout z postele, jen přemýšlím nad tím, jak se asi má,“ přiznala jeho přítelkyně Laura Chrebetová (23).

Video
Video se připravuje ...

Intimnosti mezi Pítrem a Andreou uvidí diváci už dnes na Voyo. TV Nova

„Občas mě zlobí komentáře typu, že je tam sotva pár dní a už tam vyfňukává. Ano, i já pláču, a to mám co jíst, mám kde spát a mám u sebe své blízké. Ani si neumím představit, jak těžké to musí být pro Martina,“ zastala se svého partnera, kterého na sociálních sítích fanoušci tohoto pořadu notně stírají. „Není ostuda dát najevo své emoce. Je jedno, jestli jste chlap nebo žena. Je to naprosto v pořádku a každý z nás potřebuje občas vypustit,“ uzavřela rozhořčeně a svá slova doplnila fotkou, na které je celá uplakaná...

Fotogalerie
121 fotografií