Celý národ teď sleduje, jak to mezi jejím přítelem Pítrem a jeho bývalou láskou Andreou Bezděkovou jiskří v Dominikánské republice, a není nic, co by s tím mohla udělat. Gábina Gašpárová se tak alespoň rozhodla, že nebude jen sedět doma a sledovat show v televizi s pomalu, ale jistě narůstající žárlivostí.

„Všímáme si toho všichni!“

„S Pítrem k sobě mají hodně blízko, všímáme si toho úplně všichni. Někteří se i diví, protože má doma přítelkyni, někteří z nás to moc nechápou. Samozřejmě to není naše věc, takže to neřešíme. Myslím si, že tam je úplně jasné, že Pítr a Andy budou držet spolu, ať se děje, co se děje,“ hodnotila dvojici v show nedávno Pavlína z kmene Hrdinů.

Gábi neztrácí naději

„Je to nepříjemné, to by bylo asi každému,“ přiznala Gábina pro televizi Nova, když jí ukázali, jak se k sobě Andrea a Pítr – alespoň zdánlivě – mají. „Myslím, že to možná může být ze strany Andrey a Pítr s tím nemůže nic dělat, doufám,“ neztrácí víru.

Přece jen už toho ale bylo trochu moc – sedět doma a sledovat tohle v televizi, to rozhodně nic příjemného nebylo. Gábina tak raději zvedla kotvy a vyrazila na dovolenou na lodi, kde Survivoru alespoň na chvíli unikne. Jak informoval web Extra.cz, společnost jí při tom nedělá nikdo jiný než Xénia Gregušová z předchozí řady této náročné reality show a její přítel Lukáš. 

Hlavně nesedět doma

„Legrace je, že tento výlet vznikl tak, že mi Xénia s Lukym zavolali, ať s nimi jedu na dovolenou a zkrátím si čekání na Pítra. Já na to, že pojedu úplně kamkoliv, hlavně ať nejsem doma,“ svěřila se Gábi na Instagramu. Tak snad to pomůže!

Video
Video se připravuje ...

Intimnosti mezi Pítrem a Andreou vidí v televizi úplně všichni. TV Nova

Fotogalerie
56 fotografií