Na sociální síti hned po svém vypadnutí uvedla, že aliance v jejím kmeni se vytvořila ještě před samotnou hrou. Soutěž jako takovou a život na ostrově si pochvaluje, ale hra, kterou účastníci hrají, už jí tolik nevoní. „Stáhnout se v tichu a pozorovat je byl velký zážitek. Byla jsem celkem překvapená, jak otevřeně vyprávěli o drogách, kokainu, alkoholu a steroidech. Měla jsem možnost sledovat manipulátora v kmeni, aroganci, chlad, ego, narcizmus, neutralitu ale i humor,“ práskla Soňa, o čem se soutěžící baví v zákulisí.

Jejími hodnotami jsou láska, lidskost a harmonie, s čímž se na ostrově nesetkala. Prý naopak. „Na ostrově určitý čas vládla i šikana – jména osob neuvedu. Dva účastníci se mnou nepromluvili téměř vůbec. Někdy jsem zkusila nenásilně navodit rozhovor, aby se rozlomily ledy, ale nepustili mě. Náš kmen nepoznal vzájemnou lásku a lidskost,“ postěžovala si provozovatelka fitka s tím, že ani pánové jí nepomohli, když si poranila koleno.

Za tento příspěvek si ale vysloužila výprask od diváků. „Chápu, že prostě jste si asi naložila moc, ale přijde mi, že tahle hra je pro dravce a ne pro lidi, kteří sedí v koutě. Na to prostě většina není zvědavá. Já se chci dívat na drive a intriky a ne na klidný kmen plný lásky, to prostě netáhne,“ napsala jí jedna divačka.

„Promiňte, ale vy tu hru neznáte. Pro to, aby vám nezhasla pochodeň, nestačí jen vyhrávat v soutěžích, ale hrát i sociální hru! Takže jaká láska, lidskost, porozumění. Manipulátor v kmeni?? Vážně? Tak ten asi ví, jak se nenechat vyhodit. O tom to je! Manipulovat lidmi, omotat si je kolem prstu, je to pouze HRA! Měla jste šanci hrát, ale bohužel jste akorát drželo místo někomu, kdo tuhle hru chápe,“ napsala jí další divačka. A takových bylo mnohem víc.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Letošní Survivor vyhraje holka, tvrdí Vladimír Čapek pdc, bp, Červený, Chebotareva

 

Fotogalerie
49 fotografií