Nová řada reality show Survivor už odstartovala a má za sebou i prvního vyřazeného. Tím se stala Tereza Schejbalová (22). „Stejně jako u všech, co odcházeli jako první, je i Tereza zcela oprávněně tou, která balila kufry,“ nešetřil Terku na svém instagramu moderátor Ondřej Novotný, když její cesta soutěží skončila. 

»Jako štěňátko«

„Když pominu minimálně pokus o větší sociální hru před imunitou, tak speciálně pro ni se nechala Jirkou obehrát jak malé štěňátko a na kmenovce se sama zbytečně přihlásila o duel,“ hodnotil její výkon. 

A tím rozhodně nekončil. „Ať je Martin jakýkoliv, tak zvolené řešení Terezy nebylo nijak hrdinské a strategicky bohužel katastrofální. Chápu, že nakouknutí do Martinova světa bylo pro mnohé na začátku bolestné, ale všichni až na Terezu jej řešili jinak – v soutěži a vlastně i v životě správněji,“ myslí si Novotný. 

»Nedokázala riskovat«

Tereza podle něj bohužel zpanikařila i při duelu. „Nedokázala pak ani zkusit riskovat s druhým a třetím míčkem,“ vyčetl jí. Celou svou účast v show pak podle něj směřovala k neslavnému konci. 

„Měl jsem ji jako jasnou adeptku na sloučení. Ale jak už to bývá, všichni co vypadnou, zjistí až záhy poté, jak velká byla jejich slepota k signálům, které nám ,venku' jsou tak zřejmé! Nemůžu napsat díky za hru, protože jsem žádnou nemohl sledovat, ale samozřejmě přeju hodně štěstí v životě, Terko,“ vzkázal Tereze. 

»Štěňátko nesouhlasí!«

Takový výpad nemohla Terka nechat bez reakce. Byla ovšem o poznání stručnější, než moderátorova slohovka... „Štěňátko nesouhlasí a ten tón také nebyl potřeba,“ vzkázala mu ve svých instastories. 

Svůj konec v soutěži nakonec hodnotí pozitivně. „Měla jsem spoustu času přemýšlet a došla jsem k závěru, že něco končí a něco začíná... Ale to ,něco' si ještě chvilku nechám pro sebe,“ prozradila na sítích tajemně.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Schejbalová v soutěži Survivor 2023 TV Nova

Fotogalerie
86 fotografií