Pětačtyřicetiletý technik Martin Konečný pojal souboj o přežití po svém a zřejmě se nechal inspirovat americkou reality show Nazí a vystrašení. Svéráz Martin totiž odhodil na ostrově všechny zábrany i trenky a mezi ostatními členy kmenů pobíhá nahý.

A to je přítomným dámám, které mají jeho chloubu celý den na očích, dost nepříjemné. Situaci stěžuje navíc fakt, že se podle holek Martin chová vulgárně a perverzně. „Martin je perverzní a to, jak komunikuje se ženami, nepatří ani sem, ani do běžného života,“ nechala se slyšet Tereza, která ze soutěže vypadla jako první. Martin ji prý dokonce i urážel.

Také soutěžící Ludmila si už na Martina stěžovala u moderátora Ondřeje Novotného. Vadí jí, že je příliš vulgární a mnohdy používá až anatomické výrazy.  

Sám Martin pochopitelně popírá, že by byl perverzní. Ale holky z ostrova se před ním mají už raději na pozoru a místo titěrných plavek vytáhnou z kufru raději tílko a kraťasy. A už teď vymýšlí taktiky, jak ho z ostrova vystrnadit. V druhém díle je ale chráněný získanou imunitou.

Konečný před soutěží v medailonku o sobě prozradil, že byl do svých 30 let u svědků Jehovových. Nemá prý žádné kamarády, ani o ně nestojí, a dlouhou dobu je i bez partnerky. Za svůj život poznal jen jednu ženu, kvůli které dokonce opustil církev. Jen co to udělal, jejich vztah se ale rozpadl.

Video
Video se připravuje ...

Premiérový díl Survivor 2023 už teď na Voyo. TV Nova

Fotogalerie
37 fotografií