Finále reality show Survivor bylo bezesporu napínavé. Po pěti soutěžích, které mezi sebou Vláďa a modelka Veronika „Veve“ Přikrylová svedli, to bylo 3:2 pro favorita soutěže, jenž na rozdíl od Veve po celou soutěž podával skutečně komplexní výkony. Osmkrát v řadě získal individuální imunitu, což je rekord, k němuž snad v historii Survivora ještě nikdy nedošlo. Kromě něj se teď může pyšnit titulem prvního česko-slovenského Survivora a finanční odměnou 2,5 milionu korun.

Po soutěžích totiž došlo na hlasování poroty, kterou tvořili všichni předtím vypadnutí. Jak Vláďa, tak Veve, se museli před svými bývali spolu/protihráči obhájit a vysvětlit, proč si myslí, že jsou právě oni vhodnými kandidáty na vítězství. Zatímco modelka, která díky svému nasazení získala přezdívku „Chodící sebevražda“, argumentovala tím, že je velkým překvapením a nikdo by do ní neřekl, že se dostane tak daleko, a tudíž si zaslouží i výhru jako takovou, Vláďa vylíčil svou taktiku a popsal, jak a proč se postupně zbavoval konkurence.

VIDEO: O vypjaté chvíle nebylo v Survivoru nouze: Jedna ze soutěžících například kradlo jídlo ostatním!

Video
Video se připravuje ...

Krádež v Survivorovi: Kvůli hladu! TV Nova

Vladimír pak dostal od devíti porotců celkem osm hlasů. Jedinou osobou, která hlasovala pro Veve, co podle mínění mnohých soutěží jenom „proplouvala“ (což byl její způsob, jak se nenápadně dostat až do finále), byla kuchařka známá z MasterChefa, exotická Ta Thuy Dung alias Chili (30). Ta si svou hrou založenou na intrikách, pomluvách a výsměchu ostatním, společně s youtuberkou Nikolou Čechovou (32), proti sobě popudila množství lidí, a právě hlasování pro Veve jistě jejímu mediálnímu obrazu nepřilepší.

O titul Survivora mimochodem zpočátku bojovalo celkem 24 účastníků. Osm Čechů a čtyři Slováky z řad veřejnosti doplnilo dvanáct známých osobností jak z naší republiky, tak i od sousedů. Valná část celebrit však postupně opustila soutěž kvůli různým zdravotním potížím, což u diváků vyvolalo vlnu nevole a pocit, že byly v soutěži jenom proto, aby přitáhly k obrazovce své fanoušky. „Obyčejní“ lidé byli totiž během soutěže také nejednou zraněni - a nikoho z nich ani na okamžik nenapadlo, že by dobrovolně skončil...

Fotogalerie
131 fotografií