Seriál Slunečná se stal v úterý 18. ledna nejsledovanějším večerním pořadem po 20. hodině v divácké skupině 15+, když ho sledovalo více než 1,2 milionů diváků. Survivor za ním však nezaostával, dosáhl nejvyšší sledovanosti ve věkové kategorii 15 – 54 let. Podle MediaGuru to bylo 457 tisíc lidí, kdežto Slunečná měla v této kategorii „jen“ kolem 400 tisíc. I když statistiky započítávající diváky nad 54 let Survivora drtivě porazily, neznámá jsou čísla z platformy Voyo. Placený kanál Novy si totiž mnozí zakoupili právě proto, že v nich bude vystupovat jejich oblíbenec z řad celebrit, které se této reality show účastní – například moderátorka Nikola Čechová (32) nebo herečky Iva Pazderková (41) a Bára Jánová (32).

A právě fanoušci mladého zpěváka a muzikálové hvězdy Vojtěcha Drahokoupila teď zažívají velké rozčarování. Talentovaný mladý umělec totiž soutěž z psychických důvodů velice rychle opustil – na ostrově strávil pouze jednu jedinou noc. Byl si přitom své psychiky moc dobře vědom… „Je to pro mě life challenger (životní výzva, pozn, red.). Survivor je věc, kterou já potřebuju. Dneska už není vojna, abych si dokázal, že jsem chlap,“ vysvětloval v předtočeném medailonku.

Později však přímo uprostřed panenské přírody na východě ostrova Hispaniola uznal, že i když se předem na takový zápřah připravil, nezvládnul to a ovládl ho stres. Seděl dál od ostatních, nemluvil, plakal, a později na kamery přiznal, že je hypochondr a trpí úzkostnými stavy. „Je s tím těžký žít, natož bojovat tady,“ řekl pak se slzami v očích svému týmu, a hry o týmovou imunitu se už neúčastnil.

VIDEO: Survivor: Zraněný nosík Nikoly Čechové

Video
Video se připravuje ...

Survivor: Zraněný nosík Nikoly Čechové TV Nova

Zatímco je Vojta již teď pravděpodobně na cestě do Česka, jeho instagramový účet se stal semeništěm nejrůznějších kritických komentářů. Ty ovšem rychle mizely, jelikož někdo, kdo spravuje Drahokoupilovy sociální sítě, je z logických důvodů nechtěl mít u posledního příspěvku s vlajkou kmene Mao. Mladíkově psychice by totiž takové reakce rozhodně nepřilepšily: Jeho followeři mu vyčítali, že je slaboch a „princezna“, nechápali, že do hry vůbec šel, když si je svých slabostí vědom. Dokonce se našli i tací, co prozradili, že jenom kvůli němu „zainvestovali do služby Voyo, aby mohli sledovat svého oblíbeného zpěváka v reality show“, a neskrývali proto nyní své zklamání.

Většina (zbývajících) komentářů však ocenila Vojtovu odvahu vystoupit z komfortní zóny a výzvě vůbec čelit… „Nejsi v tom sám, kdo to nezažil, nepochopí. Lidé jsou tu strašně zlí,“ shodovali se jeho nejoddanější fanoušci, co mu stále zachovávají svou přízeň.

Fotogalerie
51 fotografií