„Vysílání nejdrsnější reality show Survivor Česko & Slovensko, plánované na 11. ledna 2022 ve vysílání TV Nova, se posouvá z důvodu výskytu onemocnění covid-19. V rámci zodpovědného přístupu je natáčení momentálně přerušeno, aby se zajistilo bezpečné prostředí pro celý štáb a všechny účastníky, a to také s ohledem na nařízení a pravidla Dominikánské republiky,“ uvedla mluvčí Novy Tereza Žižková pro Mediář.cz. „Na show plnou adrenalinu a napětí se diváci mohou těšit v pondělí 17. ledna na Voyo a následně v úterý 18. ledna va 20:20 ve vysílání TV Nova,“ dodala Žižková.

Místo očekávaného Survivora tak bude odvysílaný deset let starý film Sněhurka a lovec. Start reality show pak bude o něco složitější, úvodní díly se totiž napřímo střetnou s finálními díly oblíbeného seriálu Slunečná na konkurenční TV Prima.

Pořad Survivor Nova představuje jako „nejdrsnější reality show ve své historii“. Mezi soutěžícími se objeví například Vojtěch Drahokoupil, Iva Pazderková, Nikola Čechová, Barbora Jánová, Daniel Štrauch a mnoho dalších. Moderovat budou Ondřej Novotný a Martin Šmahel.

Video: Iva Pazderková se připravuje na Bikini fitness: Cvičím kvůli psychice!

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková se připravuje na Bikini fitness: Cvičím kvůli psychice! Petr Macek

Fotogalerie
29 fotografií