„Přesně před rokem mi diagnostikovali rakovinu. Ten den si pamatuji tak jasně, jako by to bylo včera. Byl krásný slunečný den a ja jsem si šla pro výsledky. Šla jsem do nemocnice s úsměvem na tváři, protože jsem v tu chvíli nemyslela na nic špatného,“ popisovala na sociální síti mladá kráska.

Krutou diagnózu se dozvěděla právě 31. ledna minulého roku. „Ale po několika minutách v ordinaci lékaře se můj život obrátil vzhůru nohama. Je to nepopsatelný pocit,” prozradila Patricia, která měla dokonce kdysi šanci vystupovat i s Karlem Gottem (†80).

Janečková průběžně dávala fanouškům vědět, jak to s ní vypadá. Nyní tak trochu rekapituluje. „Zní to neuvěřitelně, ale byly i dobré časy. I během chemoterapie jsem měla několik silných chvil a šla na pódium, abych zahrála pár vystoupení,“ netají se zpěvačka, kterou můžeme vídat též v Národním divadle moravskoslezském.“

Za sebou má už různá vyšetření, ale hlavně 16 chemoterapií a ozařování. Dokonce došlo i na to, čeho se v případě rakoviny prsu dámy obvykle bojí nejvíce – Janečková podstoupila mastektomii, tedy nechala si ňadra odstranit.

Teď má ale díky tomu dobré zprávy. Je v remisi a doufá, že to tak zůstane. „Chtěla bych velmi pěkně poděkovat svým lékařům, díky nim jsem se vyléčila. Děkuji všem sestrám onkologického oddělení za jejich skvělou starostlivost. Děkuji doktorce Herokové, která mě v srpnu zbavila nádoru,“ nechala se na instagramu slyšet Patricia, co před časem vyhrála Talentmanii. 

Nestačí než mladé hrdince držet palce a doufat, že to nejhorší už si vybrala a do budoucna už ji čekají jen úspěchy. A hlavně to zdraví...

Video
Video se připravuje ...

Vyděšená manželka gastrošílence Lukáše Hejlíka: V prsu si nahmatala bulku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
31 fotografií