Patricia Janečková je velmi talentovaná a se zákeřnou nemocí bojuje velmi statečně. O léčbě své fanoušky informuje prostřednictvím sociálních sítí a nejinak tomu bylo i tentokrát. „Několik měsíců sbírám odvahu přidat fotku paruky nebo šátku. A už je to tady. Už jsem si zvykla a myslím, že není důvod obávat se jakýchkoliv negativních ohlasů. Tohle jsem já,“ napsala Patricia ke snímku bez vlasů.

Její příspěvek se setkal s obrovským ohlasem, nasbíral tisíce lajků a dočkal se mnoha komentářů. „Myslíme na Tebe a držíme všechny palce,“ napsal jí například zpěvák Martin Chodúr a ve stejném duchu se nesly i další komentáře.

Zpěvačka bojuje se svou nemocí opravdu statečně a svým sledujícím se pochlubila i snímky z Itálie, kam vyrazila načerpat tolik potřebnou energii. Na těchto fotkách už má na hlavě blonďatou paruku a nutno říci, že vzhledem k tomu, že je původně brunetka, je na fotkách téměř k nepoznání.

Podívejte se do naší galerie a posuďte sami, že Patricia je okouzlující bez vlasů i s parukou a navíc má postavičku jako lusk.

Video: SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií