„Drazí přátelé, tento rok měl být plný krásných koncertů a divadelních představení. Všechno je jinak. Před pár dny jsem od lékařů zjistila, že mě čeká velký boj,“ přiznala na svém oficiálním profilu na facebooku Patricia, která v roce 2010 coby dvanáctiletá vyhrála soutěž Talentmania.

„Rakovina byla, je a bude mezi námi. A i když jsem si vždy myslela, že mládí rovná se zdraví, není tomu tak. Výsledky biopsie prokázaly zhoubný nádor prsu. S těžkým srdcem musím na čas opustit jeviště a zrušit všechny koncerty, abych mohla naplno bojovat a léčit se,“ oznámila smutně operní pěvkyně se slovenskými kořeny.

Kariéru má přitom skvěle rozjetou. Už za vítězství v Talentmanii získala výhru 4 miliony korun a za kmotra první desky si vybrala Karla Gotta, který ji doprovodil i na jejím turné. Ani pak ale nezmizela a vídat jsme ji mohli na mnohých koncertech a také na divadelních prknech. V ostravském Divadle Jiřího Myrona navíc nedávno zaskakovala v roli Marie ve slavném muzikálu West Side Story.

Teď však musí dát přednost svému zdraví a zpomalit. „To ale neznamená, že přestanu zpívat! Hned, jakmile budu mít sílu, budu pro vás zpívat a nahrávat. Mě jen tak něco nedostane!“ míní kráska, která prý bude vděčná za jakoukoliv podporu. Sdílela proto ve svém příspěvku i číslo účtu Nadačního fondu For Artists, jenž byl založen na podporu umělců.

„Život jde dál a já věřím, že tento boj s pomocí lékařů vyhraju a zase se vrátím v plné síle. Všem přeji hodně zdraví, mějte se rádi a hlavně nezapomeňte a dbejte na prevenci!“ dodala ještě Patricia.

VIDEO: Stejnou diagnózu měla i Anička Slováčková: Na životosprávu teď kašlu, přiznala před časem.

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu! Gabriela Maryšková

Fotogalerie
37 fotografií