Fotka ze slavného turné Karla Gotta (†80) se v sobotu večer na ČT 1 objevila ve filmu Karel a diváci nejspíš vůbec netušili, kdo na ní kromě Slavíka a jeho dlouholetého kapelníka vlastně je.

„Můj budoucí se svou tehdejší,“ říká k fotce vtipně exmanželka Aňa Štaidlová (75). „Když kamarádi viděli fotku v televizi, hned mi volali. Mysleli, že jde o modelku Twiggy. Opravdu tam jistá podoba je. Ale byla to tanečnice z Las Vegas,“ upřesnila. Lisa Medfordová, která s kolegyněmi tančila při jejich vystoupeních, Štaidla naprosto okouzlila, byla z toho láska jako trám. Tanečnice sice nebyla volná, ale kvůli charizmatickému českému muzikantovi se rozvedla. „Láďa poslal její fotografii mamince Milušce s tím, že se s ní ožení,“ vzpomíná Aňa.

Nakonec ale po několikaměsíční známosti ze svatby přece jen sešlo a Štaidl se s Gottem a ostatními hudebníky vrátil domů. Rok po smrti svého bratra textaře Jiřího (†30) si vzal právničku Annu rozenou Pleskotovou.

Měl slabost pro umělkyně

Přítelkyně lovil Ladislav Štaidl převážně v showbyznysu: Pavlína Filipovská (80), Eva Pilarová (†80), Jitka Zelenková (71), Yvonne Přenosilová (74), Iveta Bartošová (†48), Dara Rolins (49). Jen jeho jediná manželka a poslední přítelkyně Míša měly normální občanská povolání. Anna je právnička a Michaela zdravotní sestra.

Video: Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video
Video se připravuje ...

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií