Nový dokument o životě Karla Gotta trhá rekordy sledovanosti a fanoušci se shodují: o emoce rozhodně není nouze. Nějakou tu slzu při jeho sledování uronil kdekdo. 

Stejně na tom byla i Gottova filmová manželka Kamila Magálová„Nedalo se neplakat. Před třemi lety jsem s Karlem dotočila film, v pohádce Když draka bolí hlava jsme hráli manžele. Právě tam jsem měla možnost ho reálně opravdu poprvé poznat, prožili jsme nádherný měsíc natáčení na Moravě,“ popsala pro server Pluska.sk. 

Gott ji prý jako člověk velmi okouzlil. „Byl nesmírně vtipný, inteligentní, skromný a především velký člověk. Rozhovory s ním mi budou velmi chybět. Pamatoval si i věci řadu let zpátky... A uměl je i citovat, to já bych si nikdy nezapamatovala,“ přiznala. 

Když proto viděla nový dokument, některé pasáže se jí sledovaly opravdu těžko. „Dokument o něm mě i proto velmi dojal. A ty jeho krásné modré oči, ty byly živé až do konce, i když zároveň už i smutnější,“ uvedla herečka, která patří mezi zpěvákovy velké fanoušky. 

Právě hudba je podle ní způsob, jak si Gotta uchovat navždycky. „Nikdy z našich životů neodejde, a to je dobře. Já si jeho písničky pouštím velmi často, uklidňují mne a dodávají mi energii,“ svěřila se.

VIDEO: Magálová si zahrála s Gottem: Vzájemně jsme si pomáhali! 

Video
Video se připravuje ...

Magálová si zahrála s Gottem: Vzájemně jsme si pomáhali! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
80 fotografií