Šéfkuchař s michelinskou hvězdou a neskutečným smyslem pro humor Pavel Pospíšil se ke Kamile v Tajomstvo mojej kuchyne přidal koncem roku 2011. Od té doby tvořili nerozlučnou dvojici, perfektně si rozuměli a i díky tomu nebyla při natáčení nouze o dobrou náladu a kopu smíchu. Diváci je jednoduše zbožňovali.

Její parťák se však loni z relace postupně vytratil. Nešlo však rozhodně o žádné neshody. Šéfkuchaře totiž začaly trápit zdravotní problémy a kvůli pandemickým opatřením měl i problémy s neustálým dojížděním do Bratislavy.  

A i to bylo důvodem, proč se Kamila rozhodla v relaci po tolika letech skončit. „Po úžasných 11 letech se svým skvělým parťákem Pavlem Pospíšilem jsem se rozhodla s těžkým srdcem ukončit své působení v této úspěšné relaci. Především proto, že Pavel pro svůj zdravotní stav už rok nemohl točit a následně, když přišla pandemie, nemohl létat, protože žije v Německu.

VIDEO: Kamila Magálová: Měla jsem sepsi a byla jsem tři dny v komatu!

Video
Video se připravuje ...

Kamila Magálová: Měla jsem sepsi a byla jsem tři dny v komatu! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Byli jsme jako dvojčata, která si rozuměla lidsky, kamarádsky a hlavně nás spojoval společný humor. A toto všechno mi začalo chybět, hlavně jeho osobnost,“ vysvětlila Magálová.    

Ostřílenou dvojici tak nově od února nahradí nový moderátoři - zpěvák Robo Papp (39) a šéfkuchař Gabo Kocák (44). 

Přišla doba, kdy musí člověk uvolnit místo i mladým, a myslím si, že Gabo Kocák je velmi dobrá náhrada a je to profesionál. S diváky se však neloučím navždy. S Kamilkou rádi přijmeme pozvání do relace, když to situace umožní, a opět něco společně uvaříme,“ těší se český šéfkuchař.   

VIDEO: Magálová si zahrála s Gottem: Vzájemně jsme si pomáhali!

Video
Video se připravuje ...

Magálová si zahrála s Gottem: Vzájemně jsme si pomáhali! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií