Zpěvačka se o tom rozepsala na sociální síti. „Čas letí jako bláznivý! Už jsem v polovině své léčby chemoterapií a po třech dlouhých měsících mám konečně dobrý pocit, protože výsledky z kontrolního vyšetření jsou dobré! Má to smysl,“ oznámila Patricia.

„Mastektomie mě čeká až po absolvování celé chemoterapie, tudíž za půl roku,“ uvedla..S rakovinou bojuje od letošního února, kvůli čemuž zrušila mnoho pracovních závazků. Janečkové bylo pouhých dvanáct let, když v roce 2010 Talentmanii, kterou vysílaly Nova a slovenská Markíza, vyhrála. Od té doby se dál věnovala zpěvu a nyní je napříč oběma státy vyhledávanou umělkyní.

Kdo je Patricia?

Patricia Janečková je mladá operní pěvkyně, kterou diváci TV Nova mohou znát jako vítězku Talentmanie. Soutěž vyhrála v roce 2010 coby dvanáctiletá dívka. Od té doby šplhala její kariéra nahoru. Hudbě se věnuje doposud, kvůli boji s nemocí však musela zrušit veškerá nadcházející vystoupení.

Kmotrem první desky Patricie Janečkové byl Karel Gott (†80), kterého pak doprovodila na jeho turné. „S nadšením jsem sledoval její cestu soutěží a byl svědkem jejího vítězství ve finále. Už tenkrát mi bylo jasné, že o téhle křehké dívce s andělským hlasem ještě mnohokrát uslyšíme, a už tenkrát jsem si uměl představit, jak si jednou beru Patricii jako hosta svého turné,“ řekl tehdy deníku Aha! Gott.

VIDEO: Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem!

Video
Video se připravuje ...

Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem! Karel Gott Agency, Supraphon

Fotogalerie
27 fotografií