Kdyby se první vítěz populární reality show mohl na ostrov vrátit a opět soutěžit, určitě by se Vladimír ihned nalodil a do soutěže se zapojil. Takovou nabídku ale zatím nedostal, a tak s napětím sleduje, jak si vedou týmy Hrdinů a Rebelů. Letos si všímá, jak velmi schopné je zejména dámské osazenstvo.

Ukazují se nám tři strašně silná děvčata. Andrea, Kateřina a pokerová hráčka Barbora. Já jsem opravdu zvědavý, kam až to dotáhnou,“ prozradil Vláďa s tím, že tyto tři dámy se mu aktuálně zdají největší aspirantky na vítězství. Jeho oblíbencem je ale někdo úplně jiný, kterého bývá všude plno.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Letošní Survivor vyhraje holka, tvrdí Vladimír Čapek pdc, bp, Červený, Chebotareva

„Já musím říct, že jsem se strašně těšil, když jsem se dozvěděl, že tam bude Petr Švancara,“ přiznal vítěz s tím, že bývalého fotbalistu zná z nejrůznějších televizních studií a cení si toho, jak si ze sebe a fotbalu dokáže udělat srandu. „Na začátku byl fajn, ale teď je o něm trošku klid. Buď ho dohnal hlad, anebo se to prostě nevešlo do střihu,“ zvažuje Čapek a doufá, že se výřečný Švancara vrátí na obrazovky.

Co rozhodne o vítězství?

Nejmenší šanci mají podle Vládi Čapka lidé, kteří se pouze vezou s většinou. „Tohoto hráče lepší hráč do určité chvíle jenom využije a pak se ho zbaví. Takže za mě je rozhodující umět pracovat s informacemi. Asi nejlepší hráč americké série, který to vyhrál podruhý, tak ten byl kádr na to, jak se dostat k informacím. Byl schopný si postavit skrýše v místech, kde docházelo nejčastěji k rozhovorům, aby měl pravdivé informace a nespoléhal se na to, jak se mu to přetlumočí,“ dodal Čapek.

Vítěz československého Survivoru na svém YouTubovém kanále shrnuje dění v aktuální sérii soutěže.

Sex na pláži

Nejednoho diváka napadne, zda-li mezi soutěžícími dochází i k milostným vzplanutím. Muži a ženy se zde procházejí v plavkách, koupou se v průzračném moři a hodiny tráví na plážích. „My jsme měli v soutěži krásný, mladý holky a chodily tam v plavkách, ale myšlenka na sex byla úplně nulová. Ikdyž se budou před vámi koupat a budete na ně zahleděně koukat, tak přitom před vámi probíhá pizza, pudink, maso smažený, grilovaný a opravdu je vaše mysl permanentně zaměřená na to, abyste si sehnal něco k jídlu, abyste upokojil ten hlavní problém.“

Co lze na ostrově ulovit za jídlo, na jaký výrobek je hrdý, že na ostrově postavili, a proč lituje, že nesnědl na ostrově zeleného hada, prozradil Vladimír Čapek v Blesk Podcast:

Fotogalerie
125 fotografií