Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podcast: Předběhly Postřižiny dobu? Elektrický kartáček se používá při postelových hrátkách i dnes

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
15. ledna 2023
05:00

Tisíc lidí, tisíc chutí, zní jedno z lidových rčení a pro podcast Už budu! se dokonale hodí. Performerka a milovnice latexu Ralda Mountbatten se přiznala, že při erotických hrátkách ráda využívá elektřinu. Co všechno s ní lze dělat a proč jsou elektrické obušky nesmyslné, prozradila pro Blesk.

„Ten fialkový ozón, Maryško, od Tebe odejme touhu na veřejnosti provádět věci, které si slušný člověk může myslet, nebo je dělat doma,“ říká ve filmu Postřižiny správce pivovaru (Jiří Schmitzer) své manželce (Magdě Vašáryové), když jí přiveze ionizující přístroj, kterému se říká ozonit, a údajně tyto „léčivé jiskry dávají radost ze života, novou odvahu“, pronáší něžně správce, než jim intimní chvilku naruší, kdo jiný, než Pepin.

Video Už budu! Celý rozhovor s performerkou Raldou Mountbatten - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Otázkou je, zda-li režisér Jiří Menzel při vzniku filmu tušil, že podobné přístroje skutečně slouží k erotickým a sexuálním hrátkám. Na počátku tohoto tématu Ralda Mountbatten důrazně moderátorku, diváky či posluchače varovala, že před experimentováním s elektřinou při sexu by si měl člověk zjistit dostatečné informace nebo se zúčastnit nějakého kurzu, protože si může nebo někomu jinému ublížit. Elektřinu si mají brát do postele pouze lidé, kteří nemají zdravotní potíže.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz či přímo Zorye Blue na její instagramový profil.

„Naprosto v klidu se dají použít tyto masážní přístroje, protože ony opravdu pomáhají na svaly. Když se jich ten přístroj dotýká, tak je jako by pošťouchává. Když tedy nemáte problémy se svaly a využijete to v nějaké intimitě, tak si myslím, že je celkem logické, když to na těle vyvolává nějaké vzruchy,“ popisovala Ralda kulantně, jak drobné elektrické výboje přiložené na intimní partie dokáží člověka vzrušit. Elektrické pohaněče dobytka, které lze vidět v BDSM pornografických filmech, však zásadně nepoužívejte!

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.