Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podcast: Líbání jen za příplatek?! Klienti se do prostitutek zamilovali a pak jim pečovali o nevěstinec

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
25. prosince 2022
05:00

Ex-společnice Nataly M. si od svých 20 let vydělávala na privátě. V pokojíčku se jí vystřídala řada mužů a někteří jí vyznávali i lásku. Nebyla však jediná a některé ženy této přízně využily a nechaly muže sekat zahradu, či dělat opravy v domě. Jiné ale se svými zákazníky skončily i ve spokojeném vztahu. Více prozradila Nataly M. pro podcast Už budu!

I v tom nejstarším lidském povolání občas přeskočí jiskřička. Nataly M. kvůli dluhům začala vydělávat nejprve jako erotická masérka a později jako společnice. Velké sympatie pak hrály zásadní roli v tom, že se nechala svést od stimulace intimních partií k pohlavnímu styku.

Video Už budu! Celý rozhovor s ex-společnicí Nataly M. - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

„Přišel za mnou myslivec a nějakým způsobem jsme si sedli. Byl hodně příjemnej, voněl, byl sympatickej a byl, myslím si, že na půl hodinky. On mi po ní říkal, že by si ještě připlatil tu půlhodinku, ale chtěl by mě píchat. Já mu odpovídala, že to nedělám. On ale tvrdil že to nikomu nebudeme říkat. Já jsem měla masážní pokoj, ve kterém byla vlastně jen matrace na zemi, která nemohla dělat hluk jako postel, tak jsem souhlasila,“ popisovala Nataly M. svůj první placený koitus moderátorce Zoryi Blue.

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz či přímo Zorye Blue na její instagramový profil.

Dnes na to tvůrkyně podcastu Holka z privátu vzpomíná jako na své 2 nejlepší poprvé. „On byl můj první sex na privátu. A když jsme spolu byli podruhé, tak jsme šli normálně na klasický pokoj a tam jsem měla svůj první mokrý orgasmus,“ vzpomínala ex-společnice, jak byl starší myslivec zkušený. Muž se do Nataly M. zamiloval a po nějakou dobu za 20letou slečnou dojížděl. Jakmile Nataly M. měla pokojíček na sex v domě, zamilovaní pánové pro ni a další dámy snášeli téměř modré z nebe. A některé měly štěstí podobně jako slavná Pretty woman.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.