Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Podcast: Nekonečný orgasmus. 9 hodin sexu nám uteklo jako 5 minut. Co Jana zažila?

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
1. prosince 2022
12:58
Autor: jim - 
27. listopadu 2022
05:00

Někdy se člověku poštěstí a zažije úkaz, který se velmi těžko vysvětluje. Břišní tanečnice a lektorka jógy Jana Bagarová okusila nekonečnou sérii vrcholů, doslova multiorgasmickou vlnu. Se svým bývalým partnerem měli 9 hodin nepopsatelného sexu. Jak se jí to povedlo?

Když jogínka Jana vzpomínala na svou indickou zkušenost, připustila, že něco takového již nikdy nezažije. S bývalým přítelem odjeli relaxovat do Indie, kde se v klidu začali věnovat milování. Nezastavitelným vyvrcholením předcházela dlouhá předehra a pak oba milenci naskočili na nepopsatelnou vlnu.

Video Celý rozhovor o ženském orgasmu s jogínkou Janou Bagarovou - Blesk TV
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz či přímo Zorye Blue na její instagramový profil.

„Většinou, když jste třeba ve vztahu, tak máte naučené určité postupy, u nichž víte, že díky nim zaručeně dojdete k orgasmu. Střídáte pozice, polohy a tak. Najednou jsem u toho chytila nějakou vlnu, kdy to neustále chodilo v menších přívalech. Byly to nekonečné orgasmy,“ popisovala svou zkušenost. Její partner ale zažíval ještě něco mnohem zajímavějšího.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.