„Ona sama ví, že Pítr s Andreou měli mezi sebou v minulosti nějaké techtle mechtle. Je pochopitelné, že možná ty vztahy budou i v tom Survivoru. Ale myslím, že pořád je to pod nějakou hranicí a je to v pohodě,“ svěřila se Gábina Gášparová v pořadu Talk! na TN live. Jenže pak zhlédla ukázku záběrů z ostrova.

Na ní hned v úvodu Pítr sice říká, že nemůže spát vedle Andrey, ale následné záběry prokazují opak. Dvojice vedle sebe usíná, Andrea přitulená k Pítrovi. Na jiných záběrech se ho něžně dotýká v jejich provizorní ložnici, jsou tam vidět i jakési pohyby pod dekou. Na plavbě lodí pak Andrea Pítra hladí po koleni, on jí pro změnu šeptá něco do ucha a obecně jsou často blízko sebe.

Video
Video se připravuje ...

Intimnosti mezi Pítrem a Andreou uvidí diváci už dnes na Voyo.  TV Nova

A to už Gábina znejistěla. „Je to nějaký sestřih, nemůžu z toho poznat, co se tam děje. Pítrovi věřím a doufám, že k ničemu, co přechází hranice, nedojde. Snad bude všechno v pohodě. Je to nepříjemné, to by bylo asi každému, ale jak jsme mohli vidět hned na začátku, Pítr vedle ní nechtěl spát. Myslím, že to možná může být ze strany Andrey a Pítr s tím nemůže nic dělat, doufám,“ trvala si na svém Gábina. 

Pítrovi zkrátka věří a myslí si, že jde stále jen o pouhou hru. Ale všichni známe staré přísloví Stará láska nerezaví. Na ostrově spolu navíc přece jen tráví 24 hodin denně…

Video
Video se připravuje ...

Hanka přiznala, že ji hodně trápí hlad a psychika na tom také není nejlépe. TV Nova

Fotogalerie
37 fotografií